fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Med et stærkt, responsivt website giver håndværker.dk danskerne mulighed for sammen at finde gode håndværkere. Twentyfour har hjulpet med at få sitets frontend til at fungere perfekt.

Selvom man har dygtige folk i huset, kan det have stor værdi at få en ekspert ind over

Det var tilgangen for Kasper Hvid, CEO for håndværker.dk, da lanceringen af den nye satsning nærmede sig. Håndværker.dk er endnu et skud på stammen for koncernen North Media A/S, som blandt andet også står bag Ofir og BoligPortal.dk, og det var husets egne udviklere, der havde bygget systemet.

”Da vi nærmede os lanceringen kunne vi se, at vi havde brug for at blive udfordret lidt og manglede nogle hænder til at hjælpe os i mål. Jeg havde hørt godt om Twentyfour (Tidl. HTML24) fra andre, så jeg ringede til Bo Møller, og han var hurtig til at forstå, hvad vi havde brug for” siger Kasper Hvid.

Fokus på detaljerne

Håndværker.dk er lavet i HTML5, og Twentyfour har brugt GIT versionsstyring i processen. En stor del af opgaven bestod i at få sitet til at fungere optimalt på mobil og tablet.

”Vi går meget op i detaljerne, så derfor havde vi brug for en leverandør, der gør det samme. Twentyfour kunne udfordre os på, hvordan bestemte funktioner skulle fungere på mobil for at være så brugervenligt som muligt,” siger Kasper Hvid.

 

Besøg “Håndværker.dk” her

Teknologier
HTML, CSS, JavaScript, Sharepoint, Frontend, Responsive
Tid
21 dage
Kode
3271 Linjer
Ansvar
Bo Møller
two-column-image

Resultat

Idéen med håndværker.dk er at give brugerne mulighed for at dele deres oplevelser med håndværkere, så det bliver nemt at finde frem til de bedste på markedet. Det bygger videre på en tidligere løsning – men både koncept og navn er ændret, og det samme er den online tilstedeværelse. Og det har virket.

Nøglen er brugervenlighed

”Det har givet markant vækst i forretningen. I løbet af de første 6 måneder er vi vækstet med 40 procent. Der er mere end 1.000 håndværkere tilknyttet og 40-50.000 besøgende om måneden nu. Vi har blandt andet lagt vægt på at gøre websitet så brugervenligt som muligt, og der har Twentyfour været en vigtig samarbejdspartner i forhold til at nå i mål,” fortæller Kasper Hvid.

”De havde de frontend-ressourcer, vi skulle bruge, og det var interessant fra et forretningsperspektiv at blive udfordret af nogen, som kunne kigge på vores koncept udefra,” siger han.

left-column-image
right-column-image