fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Jøp, Ove og Myrthu CPH valgte Twentyfour, fordi bureauet kom med den mest skræddersyede proces til den bedste pris. Resultatet er 5 tilfredse partnere.

Da Jøp, Ove og Myrthu CPH skulle have nyt website, havde de brug for et bureau, som hurtigt kunne levere en løsning i høj kvalitet, og som samtidig kunne sandsynliggøre, at de kunne styre processen med sikker hånd.

”Virksomheden var blevet delt i to, og vi havde brug for hurtigt at få lavet et website, der afspejlede den nye virkomhed. Samtidig var det vigtigt, at Twentyfour (Tidl. HTML24) kunne klæde mig på til at overtage ansvaret for websitet, når det var færdigt – det skulle altså være intuitivt at finde rundt i uden særlige it-evner” fortæller Sara V. L. Stendevad, der er kommunikationsmedarbejder og analyseansvarlig hos Jøp, Ove & Myrthu CPH.

”Af alle de bureauer, jeg talte med, var dialogen med Twentyfour klart den bedste oplevelse. De var meget lydhøre over for vores ønsker, og de kunne tilrettelægge processen fuldstændig, som vi ville have den. Oveni det kom de også med den billigste løsning, så der var ikke så meget at være i tvivl om” siger Sara V. L. Stendevad.

Problemfrit projektlederskift

Twentyfour startede med at få et simpelt, midlertidigt site op med det samme, mens det nye site blev udviklet. Selve processen var intens men forløb alligevel problemfrit.

”Midt i processen skete der faktisk det, at vores projektleder fra Twentyfour blev sygemeldt, og der må jeg indrømme, at jeg tænkte: ’Åh nej, nu skal vi starte forfra’. Men det blev håndteret så fint, og overleveringen til den nye projektleder var så god, at det overhovedet ikke havde nogle konsekvenser for processen. Det er faktisk beundringsværdigt” siger Sara V. L. Stendevad, der oplevede samarbejdet med Twentyfour som en god kombination af hårde og bløde kompetencer:

”Grundlæggende har de styr på de hårde tekniske kompetencer og kodningen, men de har også en god evne til at lytte til, hvad deres kunde har brug for og så rådgive i den rigtige retning. Så de blødere kompetencer omkring projektledelse, synes jeg også, de er rigtig gode til.”

 

Besøg “Jom.dk” her!

Teknologier
HTML, CSS, JavaScript, Sharepoint, Frontend, Responsive
Tid
22 dage
Kode
8766 Linjer
Ansvar
Bo Møller
left-column-image
right-column-image

Resultat

Jøp, Ove & Myrthu CPHs website er lavet i Umbraco, og det valg er Sara V. L. Stendevad rigtig godt tilfreds med.

”Jeg er virkelig glad for, at Twentyfour rådede os til at vælge Umbraco. Det er et system, jeg kan finde ud af, og det rummer alt det, vi har brug for. Efter at websitet havde kørt et par uger, var jeg ude hos Twentyfour og få undervisning af projektlederen. Det var en rigtig god gennemgang, der kom på det rette tidspunkt, og som også gjorde mig i stand til at klæde mine kolleger på” siger hun.

5 tilfredse partnere

Jøp, Ove & Myrthu CPH er en klassisk partnerledet virksomhed, hvor beslutningsprocessen nogle gange kan være præget af, at der er mange kokke, der er med til at bestemme menuen.

”Vi er godt klar over, at vi har været lidt tunge at danse med i processen. Vi kunne godt sige ja til noget den ene dag og så vende tilbage dagen efter med en ny melding, fordi vi alligevel ikke var 100 procent enige. Men hver gang blev det taget med et smil, og vi blev mødt med meget stor lydhørhed” fortæller Sara V. L. Stendevad og fortsætter:

”Og det er da også endt med, at hele partnerkredsen er blevet rigtig glade for resultatet.”

left-column-image
right-column-image