fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Tre websites med behov for et opdateret og strømlinet design

Copydan Tekst & Node er en non-profit forvaltningsorganisation på tekst- og copywriting området. Organisationen har eksisteret siden 1980 og er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder.

Copydan Tekst & Node havde tre separate websites og tog kontakt til Twentyfour med henblik på at skulle overtage disse fra Copydans eksisterende IT partner for at ombygge dem med et opdateret og strømlinet design.

Den primære årsag til at række ud til Twentyfour var, at Copydan havde brug for, at deres websites blev ombygget til de nuværende webstandarder, hvilket de ville have Twentyfours hjælp til. Derudover ønskede Copydan, at de tre websites blev visuelt og funktionelt ens for at vise, at de er en del af den samme organisation.

Flere snakke ledte dog til en endnu bedre løsning

Den originale plan var at sætte de tre websites op som et WordPress multisite – men efter flere snakke mellem Twentyfour og Copydan blev det i stedet besluttet at inkorporere indholdet fra de tre sites på én. Ved at bygge et enkelt site i stedet for at multisite blev løsningen nemmere at håndtere og ville gøre det muligt for Copydan at bruge deres ressourcer mere effektivt.

Den nye løsning blev bygget således, at den integrerer de tre forskellige formål og målgrupper og resulterede i en forenet løsning med en bedre tilpasning de tre imellem. I overensstemmelse med Copydans behov byggede Twentyfour også den nye website til at overholde nuværende webstandarder samt skabte en funktionelt forenet løsning.

Så alt i alt var et enkelt site en meget bedre løsning for Copydan end den originale plan med et multisite.

 

Besøg Copydan her!

Backend af websitet:
WordPress, PHP
DevOpS værktøjer:
Docker
Andre teknologier:
SSL certifikat, WPML multi-language support, cookieløsning, Security Optimization Package, dedikeret server hosting
Kode:
95,605

Projektet

I Twentyfour byggede vi en ny website til Copydan med et opdateret og fornyet design. Vi arbejdede tæt sammen med dem gennem løbende diskussioner for at være helt sikre på, at vi fandt og skabte den bedste løsning.

I Twentyfour ønskede vi at forstå virksomhedens behov, før vi påbegyndte projektet, og ved at sætte fokus på det endte vi med at bygge en anderledes løsning, end Copydan oprindeligt kom med til os – men en der passer meget bedre til det, virksomheden havde brug for.

Da først projektet var aftalt, blev det påbegyndt ved, at vi overtog de tre websites fra Copydan’s tidligere IT udbyder for at kunne bygge et nyt website, der levede op til alt det, Copydan havde brug for.

Resultatet

Resultatet var et nyt website, der inkorporerer Copydans tidligere tre sites for at skabe en forenet digital oplevelse. Det nye design fastholder essensen af de tidligere websites, samtidig med at det giver et opdateret og fornyet look.

Den nye løsning, Twentyfour byggede, er en funktionelt forenet løsning, der overholder kundens aktuelle webstandarder. Ved at bygge et inkorporeret website i stedet for et multisite, blev løsningen nemmere at håndtere og lader Copydan bruge deres ressourcer mere effektivt og er dermed også en ideel beslutning fra et forretningsperspektiv.

left-column-image
right-column-image