fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Go Autonomous - Ny Hjemmeside og Vedligeholdelse

For nylig havde vi fornøjelsen af at arbejde med Go Autonomous, et dansk startup grundlagt i 2021. Go Autonomous’ store investering er en AI-drevne platform, der omdanner ustruktureret data til information, der kan forstås af virksomhedens systemer. Disse løsninger omfatter tilbudsautomatisering, salgsordreautomatisering, dokumentdatafangst og AI-drevet sagshåndtering.

 

Go Autonomous henvendte sig til Twentyfour med ønsket om at skabe en ny hjemmeside, der ville repræsentere deres identitet og fremvise deres innovative AI-drevne platform. Kunden gav os et design til hjemmesiden, som de ønskede at være brugervenlige, legende og have et logisk flow mellem siderne.

Vores team af webudviklere og designere arbejdede tæt sammen med Go Autonomous for at sikre, at hjemmesiden ikke kun var visuelt tiltalende, men også nem at navigere på. Vi lagde særlig vægt på brugeroplevelsen og sørgede for, at alt virkede naturligt og inkluderende. Disse trin sikrede, at gennem tæt samarbejde blev kundens vision om den nye hjemmeside og nye identitet blev bragt til live.

 

Den animerede (parallakse, etc.) design på hjemmesiden endte med at være en af nøglefunktionerne. En anden funktion på hjemmesiden er integrationen af HubSpot-kontaktformularen. Kontaktformularen giver hjemmesidebesøgende mulighed for nemt at kontakte Go Autonomous, og deres data synkroniseres automatisk med HubSpot (kundens CRM system) og WordPress gennem en integration. Dette sikrer, at Go Autonomous’ team nemt kan administrere og svare på forespørgsler rettidigt.

 

Vi er begejstrede for det endelige produkt og er stolte af at arbejde med Go Autonomous. Deres innovative AI-drevne platform er virkelig imponerende, og vi tror, at den nye hjemmeside vil formidle deres unikke værdiforslag til potentielle kunder effektivt. Vi glæder os til at se den indvirkning, den nye hjemmeside vil have på Go Autonomous’ forretning og ser frem til at bygge flere cool funktioner på deres hjemmeside, såvel som vedligeholdelsen af deres eksisterende set-up (via support, månedlige opdateringer, sikkerheds vedligeholdelse og hosting).

Tjek Go Autonomous ud