fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Vestas får en ny og forbedret karriereside

Vi har samarbejdet med Vestas om et projekt med det formål at opgradere Vestas’ karriereside. Vestas ønskede en forbedring af sidens visuelle udtryk og etablering af en visuel sammenhæng mellem karrieresiden og Vestas’ hovedside.

 

Der blev lagt ud med en grundig analyse af Vestas’ eksisterende karriereside og identificerede flere områder, der kunne optimeres. Særlig vægt blev lagt på at forbedre sidens visuelle identitet, med fokus på at tage udgangspunkt i brugeren, samtidig med at sørge for en stilmæssig sammenhæng mellem karrieresiden og Vestas’ hovedside og dermed give en mere ensartet oplevelse. Som resultat af samarbejdet har Vestas nu en karriereside, som både er brugervenlig og indbydende. Siden er nem at navigere og har en elegant visuel stil, der præsenterer Vestas’ brand på en attraktiv måde.

 

Vi har skabt en optimeret og responsiv karriereside, der gør det nemt for jobsøgende at finde relevant information og søge efter jobåbninger hos Vestas.

 

Et eksempel på, hvordan vi kan bistå i at opfylde digitale mål, ses i dette samarbejde med Vestas. Især for B2B virksomheder, der ønsker at opgradere deres online tilstedeværelse, kan samarbejdet være en god reference til, hvad der er muligt. Ved at samarbejde med os, fik Vestas en karriereside, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også funktionelt optimeret. Deres nye side gør det nemmere for potentielle kandidater at finde relevant information og søge job hos Vestas, hvilket har ført til en stigning i antallet af jobansøgninger og en øget engagement fra brugerne.

 

Vores samarbejde med Vestas viser, hvordan en digital virksomhed kan hjælpe med at opgradere en virksomheds online tilstedeværelse og styrke deres brand image.

Følgende succeskriterier blev opstillet:

  • Udvikling og optimering af designet på Vestas Karriere side, således at det matcher Vestas’ grundlæggende visuelle identitet. 
  • Konfigurationen og stylingen af ​​Vestas’ karriereside skal understøtte følgende browser; Chrome, Firefox, Edge, Safari.
  • Konfigurationen og stylingen af ​​Vestas’ karriereside skal desuden understøtte mobile enheder, der bruger Android- og iOS-versioner.
  • Vestas’ karriereside skal overholde overskrifter, typografi, links, farver og ikoner i henhold til Vestas designguide.

 

Besøg Vestas her!

Projektet:

Med udgangspunkt i at opfylde Vestas’ krav specifikationer bedst muligt, foretog vi en grundig kortlægning af projektet. Opgavens hovedfokus var som nævnt, forbedring af stylingen på ​​Vestas karriere sider, således at der skabes visuel sammenhæng til Vestas hovedside. Styling og virksomheds genkendendelse skulle overholdes i henhold til Vestas designguide. Problemstillingen som funderede projektet var en defineret præstations mangel på rekruttering siderne. Derfor opstod løsningsforslaget om at opdatere rekruttering siderne, for dermed at sætte skub i rekrutteringen.

Resultat: 

Vestas’ karriere sider er blevet opdateret, så disse er tilfredsstillende for brugeren og samtidig er disse i overensstemmelse med Vestas designguide. 

Det var vigtigt at kunne tilbyde en løsning, som var specielt designet til Vestas behov. Med dette slutresultat af de nye karriere sider, blev kvaliteten af sitet løftet, og bidrager nu til Vestas høje generelle standard.

Vores passion og skarpe viden indenfor digitale konfigurationer, responsivitet og styling har sørget for at give Vestas en stærk karriereportal til at fremme rekrutteringen og den fremtidige forretningsudvikling.

left-column-image
right-column-image