fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Ny brugervenlig hjemmeside med flere integrationer for at matche det ønskede serviceniveau. Denne moderne og responsive hjemmeside var skabt med henblik på at forbedre medlemmers oplevelse.

BUPL er en fagforening for ansatte indenfor uddannelsesområdet som f.eks. lærerer, pædagoger og støttepersonale. BUPL blev grundlagt 1. Januar 1973 og er idag en troværdig institution med mere end 60.000 medlemmer. Fagforeningen kæmper for deres medarbejderes rettigheder indenfor lovgivning, ansættelsesforhold, pension og meget mere. BUPL eksisterer for deres medlemmer og bringer værdi til deres medlemmer ved at udføre deres ønsker. Det betyder at beslutningskraften altid ligger hos medlemmernes hænder. Det er et demokratisk fælleskab der er opdelt i flere styrende politsk fora og organisationer for pædagogstuderende og pensionerede.Medlemmerne af BUPL har yderligere mulighed for at have indflydelse på BUPL’s udvikling igennem medlemskabsundersøgelser og ved at deltage i professionelle og politiske workshops.

BUPL’s mål er at opnå deres medlemmers ønsker og at de altid er tilfredse. For at opnå det på bedst vis, mente fagforeningen at det var nødvendigt at udskifte deres forældede hjemmeside med et nyt responsivt og brugervenligt design med et attraktivt layout. Derudover, for at opnå et tilfredsstillende serviceniveau, måtte BUPL integrere nye systmer for at kunne tilbyde en sikker og problemfri oplevelse for deres brugere og ansatte.Det var nødvendigt at vise medlemmerne at hjemmeside var sikker og troværdig, da den håndtere ‘big data’ på flere platforme.

Derfor endte BUPL med at kontakte Twentyfour og bad om vores hjælp med at skabe en ny responsiv og brugervenlig hjemmeside og med integrationer af nye systemer i overensstemmelse med fagforeningens vision. Twentyfour har tidliger arbejdet med flere fagforeninger og erfaringen til at lave BUPL’s hjemmeside i overensstemmelse med deres værdier. Hjemmesiden forbedrer brugeroplevelsen og tilbyder brugerne en intuitiv og brugervenlig interface. Ved at integrere de tidligere systemer med nye kom der en række fordele der minimerede menneskelige fejl og sparede BUPL for ressourcer det krævede.

 

For at forbedre brugernes oplevelse fokuserede BUPL på at reducere sagsbehandlingstid. BUPL ønskede en ny moderne og responsiv hejmmeside og Twentyfour skabte netop det.

Det første skridt i processen var en workshop imellem Twentyfour og BUPL, hvor de diskuterer og afstemmer de nye implementering i overenstemmelse med BUPL’s værdier. Disse værdier diskuteres imellem Twentufour og BUPL for at give en bedre forståelse for hvordan de nye tiltag skal implenteres.

Herefter skal de nye tiltag implementeres, hvilket gør i klar og effektiv vis eftersom at Twentyfours udviklere altid er i overensstemmelse. Implementeringen ligger i kodningen og i at designe processen for det.

Twentyfour lovede det følgende:

  • Responsive websites på computer, tablet og mobil
  • Et nyt website med et attraktivt layout
  • En WordPress hjemmeside der er nem at styre af BUPL’s ansatte
  • En Q&A side til brugerne der reducerer tidforbrug i kundeservice
  • Et system der reducerer sagstid ved at integrere Modelus DMS med den nye hjemmeside
  • Integrering af NemID for sikkert login>
Hjemmesidens backend
WordPress, PHP
DevOps værktøjer
DevOpS Tools
Andre teknologier
Vedligeholdelse af hjemmeside, SSL, Cookie informationsløsning
Tid
Cirka 6 måneder + løbende opgaver efterfølgende
Linjer kode
418.024
Ansvarlige
Clovis, Lars, Joakim

Projektet

BUPL’s nye hjemmeside er skabt i WordPress og indkluderer PHP, et alsidigt sprog for web udvikling. WordPress blev valgt fordi det er en platform der er nem og effektiv at benytte, hvilket lader BUPL’s medarbejdere redigere og tilpasse siderne alt efter hvad de ønsker. Hjemmesiden er responsiv på alle enheder, unanset om den tilgår på PC, mobil eller tablet.

Sidernes design og layout er valgt til at passe virksomheden værditilbud. Farverne på hjemmesiden er de samme som BUPL’s logo, hvilket maximerer effekten på brugerne. Designet er elegant og tiltrækkende og forvandler hjemmesiden til en professionel, troværdig og brugervenlig platform, hvor siden brugere nemt kan finde den inforamtion de søger.

For at reducere Behandlingstid integrerede Twentyfour Modulus DMS System. Modulus DMS System strømligner også alle de interne processer, sikrer vidregivelsen af korrekt data og gør hjemmesiden mere brugervenlig. For BUPL virker det ved at brugere kan udfylde formularer direkte på hjemmesiden ved at forbinde den til til BUPL’s online medlemsplatform.

For a secure website secure access to information personal data, Twentyfour used NemID and obtained SSL certification for the website. In addition, BUPL has a maintenance agreement that guarantees BUPL a safe and stable website. The agreement emphasizes that Twentyfour is always responsible for the website being secure and that it is up to date with the technology updates. This ensures optimal website speed and reduces risks such as web page errors, slow page loading and unimproved downtime.

Løsningen

Alle de tidligere nævnte systemer er smukt integreret med in KOEBT, Twentyfour’s integration software der overfører data imellem systemer. KOEBT håndterer alle opgaverne problemfrit på tværs af forskellige systemer og platforme når de er blevet konfigureret.

KOEBT simplificerer BUPLS’s arbejdsprocesser ved at gennemgå fagforeningens behov når de forskellige systemer forbindes. Uanset om systemerne allerede er på plads eller ej, så sørger KOEBT for at tilbyde de bedste resultater når systemerne integreres for ubesvesværede processer. For at BUPL har simplere proccesser i dagligdagen, sender KOEBT den rigtige data til det rigtige system på det rigtige tidspunkt.

Ved at forbinde alle BUPL’s systemer, har KOEBT medbragt en række fordele som:

  • Besparrelse af tid og ressourcer
  • Automatiseringer af procceser for at opnå præcise resultater
  • Minimere meneskelige fejl
  • Fremskynder processer

Løsningen består af en brugervenlig og responsiv hjemmeside med et attraktivt design der giver brugerne en proffesionel platform hvor de kan kommunikere med fagforeningen. Hjemmesiden fungere også som et vindue til deres processer og brand. En del af løsningen er KOEBT; Integrationssystemetet dersimplificerede alle arbejdsprocesserne og forbedre brugervenligheden.

left-column-image
right-column-image