fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside med flere integrationer for at matche det ønskede serviceniveau - vi skabte det tidligere site med henblik på at forbedre medlemmers oplevelse

Vi er tideligere webbureau for BUPL og derfor omhandler denne case deres forhenværende hjemmeside og ikke deres nuværende.

BUPL er en fagforening for ansatte indenfor uddannelsesområdet som f.eks. lærer, pædagoger og støttepersonale. BUPL blev grundlagt 1. Januar 1973 og er idag en troværdig institution med mere end 60.000 medlemmer. Fagforeningen kæmper for deres medarbejderes rettigheder indenfor lovgivning, ansættelsesforhold, pension og meget mere. BUPL eksisterer for deres medlemmer og bringer værdi til deres medlemmer ved at udføre deres ønsker. Det betyder at beslutningskraften altid ligger hos medlemmernes hænder. Det er et demokratisk fælleskab der er opdelt i flere styrende politisk fora og organisationer for pædagogstuderende og pensionerede. Medlemmerne af BUPL har yderligere mulighed for at have indflydelse på BUPL’s udvikling igennem medlemskabsundersøgelser og ved at deltage i professionelle og politiske workshops.

Inden vores samarbejde, var BUPL’s mål at opnå deres medlemmers ønsker og at de altid er tilfredse. For at opnå det på bedste vis, mente fagforeningen at det var nødvendigt at udskifte deres forældede hjemmeside med et responsivt og brugervenligt design med et attraktivt layout. Derudover, for at opnå et tilfredsstillende serviceniveau, måtte BUPL integrere nye systemer for at kunne tilbyde en sikker og problemfri oplevelse for deres brugere og ansatte. Det var nødvendigt at vise medlemmerne at hjemmeside var sikker og troværdig, da den håndtere ‘big data’ på flere platforme.

Derfor endte BUPL med at kontakte Twentyfour (tideligere webleverandør) og bad om vores hjælp med at skabe en responsiv og brugervenlig hjemmeside og med integrationer af nye systemer i overensstemmelse med fagforeningens vision. Twentyfour har tidligere arbejdet med flere fagforeninger og erfaringen til at lave BUPL’s hjemmeside i overensstemmelse med deres værdier. Vi byggede BUPL’s tideligere hjemmeside med målet om at forbedre brugeroplevelsen og tilbyde brugerne en intuitiv og brugervenlig interface. Ved at integrere de tidligere systemer med nye kom der en række fordele der minimerede menneskelige fejl og sparede BUPL for ressourcer det krævede.

BUPL ønskede en moderne og responsiv hjemmeside og Twentyfour skabte netop dét, i BUPL’s tideligere løsning

Det første skridt i vores tideligere samarbejde, var en workshop imellem Twentyfour og BUPL, hvor de gennemgik og afstemte implementeringerne i overenstemmelse med BUPL’s værdier. Disse værdier var nødvendige at drøfte, imellem Twentufour og BUPL, for at give en bedre forståelse for hvordan tiltagene skulle implementeres.

Herefter skulle tiltagene implementeres, hvilket blev gjort på klar og effektiv vis, eftersom at Twentyfours udviklere altid er i overensstemmelse. Implementeringen ligger i kodningen og i at designe processen for det.

Twentyfour blev ansvarlig for:

  • Et responsivt website på computer, tablet og mobil.
  • Et website med et attraktivt layout.
  • En WordPress hjemmeside der er nem at styre af BUPL’s ansatte.
  • En Q&A side til brugerne der reducerer tidsforbrug i kundeservice.
  • Et system der reducerer sagstid ved at integrere Modelus DMS med den nye hjemmeside.
  • Integrering af NemID for sikkert login.
Hjemmesidens tideligere backend
WordPress, PHP
DevOps værktøjer
DevOpS Tools
Andre teknologier
Vedligeholdelse af hjemmeside, SSL, Cookie informationsløsning
Tid
Cirka 6 måneder + løbende opgaver efterfølgende
Linjer kode
418.024
Ansvarlige
Clovis, Lars, Joakim

Projektet

BUPL’s hjemmeside (som tideligere blev udviklet af Twentyfour) blev skabt i WordPress og inkluderede PHP, et alsidigt sprog for web udvikling. WordPress blev valgt fordi det er en platform der er nem og effektiv at benytte, hvilket lod BUPL’s medarbejdere redigere og tilpasse siderne alt efter hvad de ønskede. Hjemmesiden var responsiv på alle enheder, uanset om den blev tilgået via PC, mobil eller tablet.

Sidernes design og layout blev valgt til at passe virksomheden værditilbud. De tideligere farver på hjemmesiden var de samme som BUPL’s logo, hvilket maximerer effekten på brugerne. Designet var elegant og tiltrækkende og forvandlede den tideligere hjemmeside til en professionel, troværdig og brugervenlig platform, hvor brugerne nemt kunne finde den information de søgte.

For at reducere behandlingstid integrerede Twentyfour Modulus DMS System. Modulus DMS System strømlignede alle de interne processer, sikrede videregivelsen af korrekt data og gjorde hjemmesiden brugervenlig. For BUPL virkede det ved, at brugerne kunne udfylde formularer direkte på hjemmesiden ved at forbinde den til deres online medlemsplatform.

For at sikre hjemmeside adgangen til oplysninger om personlige data, brugte Twentyfour NemID og opnåede SSL-certificering til hjemmesiden. Derudover fortsatte det tideligere samarbejde med BUPL gennem vedligeholdelsesaftale, der garanterede BUPL en sikker og stabil hjemmeside.

Den tideligere aftale understregede, at Twentyfour var ansvarlig for, at hjemmesiden var sikker, og at den løbende var opdateret med de seneste teknologiopdateringer. Dette sikrede optimal hjemmesidehastighed og reducerede risici såsom websidefejl, langsom sideindlæsning og uforbedret nedetid.

Resultatet (BUPL’s tideligere hjemmeside)

Alle de tidligere nævnte systemer blev smukt integreret med KOEBT, Twentyfour’s integration software der overfører data imellem systemer. KOEBT håndterer alle opgaverne problemfrit på tværs af forskellige systemer og platforme når de er blevet konfigureret.

KOEBT simplificerede BUPLS’s arbejdsprocesser ved at gennemgå fagforeningens behov, da de forskellige systemer skulle forbindes. Uanset om systemerne er på plads eller ej, så sørger KOEBT for at tilbyde de bedste resultater når systemerne integreres for ubesværede processer.

For at sikre at BUPL havde simplere processer i dagligdagen, sendte KOEBT den rigtige data til det rigtige system på det rigtige tidspunkt.

Ved at forbinde alle BUPL’s systemer, medbragte KOEBT en række fordele som:

  • Besparrelse af tid og ressourcer.
  • Automatiseringer af processer for at opnå præcise resultater.
  • Minimere menneskelige fejl.
  • Fremskynder processer.

Den tideligere løsning bestod af en brugervenlig og responsiv hjemmeside med et attraktivt design der gav brugerne en professionel platform hvor de kunne kommunikere med fagforeningen.

Hjemmesiden fungerede også som et vindue til deres processer og brand. En del af løsningen inkluderede KOEBT; integrationssystemet der simplificerede alle arbejdsprocesserne og forbedrede brugervenligheden.

left-column-image
right-column-image