fb-head-tag-img
two-column-image

35+ medarbejdere klar til dit projekt

På vores skønne kontor i dejlige København sidder vi 35+ medarbejdere – klar til at hjælpe dig med dit website eller online system. Vi har været i branchen siden 2010, og vi har arbejdet med hundredevis af projekter for både store internationale organisationer som Unity og FN samt lokale og regionale institutioner og virksomheder. I dag står vi for driften af systemer for flere af de største danske virksomheder, foreninger og institutioner, og vi håber på at få muligheden for også at arbejde med lige netop din organisation.

Vi er specialister i softwareudvikling

Og eksperter i udvikling, integration og vedligeholdelse af komplekse systemer og sites

three-column-image

Vi udvikler

Vores fokus er at hjælpe virksomheder med digitale udfordringer. Det gør vi ved at udvikle og omdanne forretningsidé, plan og koncept til tilpassede og skræddersyede digitale løsninger. Disse løsninger er unikke, hurtige og smarte – og så vil de forbedre virksomhedsresultatet.

three-column-image

Vi integrerer

Uanset hvilket system, eller systemer, din virksomhed i øjeblikket har, vil vores mange års erfaring og omfattende ekspertise i integration sikre, at din nye, tilpassede, digitale løsning kan kommunikere med dine allerede eksisterende systemer.

three-column-image

Vi vedligeholder

Optimering og vedligeholdelse af dine digitale systemer og websites er mindst lige så vigtigt for at nå et godt virksomhedsresultat, hvis du spørger os. Derfor sikrer vores automatiserede overvågning, at dine digitale systemer og websites er i drift 24/7.

Sektorer, vi hjælper

Vi arbejder med institutioner, fonde, fagforeninger og både store- og små danske virksomheder

10+ millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Bliv klogere på automatisering og digitalisering med vores videoer

Hør eksempelvis Formand & Founder, Bo Møller, diskutere micromanagement vs. uddelegering af arbejdsopgaver og bliv klogere på, hvordan du effektiviserer arbejdsgangene i din virksomhed.