fb-head-tag-img
two-column-image

Fagforeninger

Læs her og se hvordan vi kan hjælpe!

Hvis du leder efter eksperter indenfor digitalisering af fagforeninger, så led ikke længere.
Vi hos Twentyfour elsker at løse problemer og når det kommer til fagforeninger er der ingen undtagelse.
Målet som fagforening er typisk at forbedre livet for mennesker og her hvordan vi kan hjælpe jer med at hjælpe mennesker hver eneste dag. Vi hos Twentyfour pryder os ved at stærke til at identificere og løse problemer, så du ikke skal tænke på det. Om det er at designe en ny brugervenlig hjemmeside, integrationer der gør jeres processer hurtigere, billigere og mere præcise eller bare vedligeholdelse af din hjemmeside, så kan Twentyfour hjælpe med at opnå potentialet.
Håndter den fagforenings tid og ressourcer bedre ved at lade Twentyfour hjælpe med udvikling, integrationer og vedligholdelse.

Her er nogle eksempler på hvordan vi tidligere har hjulpet andre lignende unioner som f.eks. Amnesty International, BUPL og andre fagforeninger

two-column-image

Offentlige institutioner

Læs her og se hvordan vi kan hjælpe!

Det handler al sammen om sikker identifikationssoftware, brugervenlig interface og  cyber sikkerhed.
Når det kommer til offentlige institutioner, hat Twentyfour mange års erfaring. Vi pryder os på at tilbyde simple og lette løsninger, når det handler om brugeroplevelse og navigation på din side. Ehver løsning hos Twentyfour har høj sikkerhed og du kan regne med at vi identificere og udvikler de bedste digitale løsninger, når det gælder sikkerhed ved identificering, regnskaber og private eller offentlige fortrolige dokumenter. Det er centralt at skabe en sikker side ved korrekt opsætninger af NEM-ID eller andre løsninger.

Hvis du er i en sektor indenfor bank, hospital, myndighed, politisk parti, skole, politi, eller sundhed, så kan Twentyfour hjælpe dig med at skabe de bedste og mest sikre løsninger til dig.

For at få en bedre ide om hvad vi kan gøre for dig, så kan du se mere om vores tidligere arbejde med offentlige institutioner: Voldgiftsinstituttet, Rigsarkivet, Rigshospitalet og Nationalbanken

two-column-image

Fonde og institutter

Læs her og se hvordan vi kan hjælpe!

Opgaven ved at varetage en fond eller ved at operere et institut kræver et bredt overblik over daglige opgaver og operationer, hvor ikke en lille opgave må blive overset. Kunne du bruge lidt hjælp til at lave en ny hjemmeside? Hvordan ser dine kunder dig og hvad kan vi gøre for at genskabe det på en ny hjemmeside med en høj brugervenlighed rettet mod dine nuværende og potentielle kunder. Vi hos Twentyfour er sikre på vores evner til at skræddersy en digital løsning til dig uanset hvilken fond eller institut det omhandler.
Uanset om det handler om bogføring, projekt- eller servicestyring, eller noget helt andet, så er har vi løsningen, så vel som muligheden for at skræddersy det til dig og dit behov. Ved at samarbejde med os i udviklingen af en ny hjemmeside, vil vi sørge for at opnå de ønsker du har til en ny hjemmeside. Efter udviklingen af hjemmesiden, står vi for vedligeholdelse af siden, så du kan være sikker på at alting kører optimalt.

Vil du have en bedre ide af hvad vi tilbyder? Her kan du se noget af vores tidligere arbejde med fantastiske kunder som: DKPTO, Amnesty International, Rigsarkivet og Finans Danmark.

two-column-image

Vi er her for at hjælpe dig

Hos Twentyfour  tilbyder vi integrering, vedligeholdelse og udvikling af digitale løsninger der passer dine personlige behov. Med vores løsninger har du en sikker og responsiv hjemmeside, så du kan fokusere på det der er vigtigt for din virksomhed.

I virksomheder i dag er der mange ting der skal overvåges og ingen må blive overset. Vi kan hjælpe ved at påtage noget af arbejdsbyrden så du kan fokusere på at gøre det der skaber værdi for dine kunder imens de kan nyde din brugervenlige hjemmeside.

Alt sker online og derfor er det vigtigt at din hjemmeside bliver perfekt responsiv til både telefoner, computere og tablets. Dine kunder på farten er derved i stand til at opleve den samme brugervenlige hjemmeside på tværs af alle enheder.

A skræddersyet digital løsning – præcis til din organisation.

two-column-image

Det starter altid med en hjemmeside

Din hjemmeside er sandsynligvis dit første møde med en kommende kunde - Gør noget ud af det!

Hos Twentyfour udvikler og vedligholder vi hjemmesider og webshops (både for B2C og B2B) for en række virksomheder og turist organisationer. Vi har arbejdet med mere end 550 glade kunder og er specialister i at udvikle ressponisve hjemmeside og webshops der er fuldt integreret med virksomhedens ERP/bogholderisystem, opbevaringssystem, CRM/kundesystem og mange andre systemer.
Vi vil med glæde hjælpe ved foreslå en en flere løsninger til dine problemer og er sikre i vores evner til at gøre det.

Sektorer som vi hjælper

Vi arbejder med institutioner, fagforeninger og andre både store og små virksomheder.

Fagforeninger, offentlige institutioner, fonde og institutter

Vi har blandt andet hjulpet BUPL, HOD, CS, Rigsarkivet, Sankt Annæ Gymnasium, Danmarks Nationalbank, Voldgiftsinstituttet og Kirk Kapital.

three-column-image

Grossister, handelsvirksomheder og private virksomheder

Vi har blandet andet hjulpet LøwenerNupoØrsted (tidligere Dong Energy) og F&H of Scandinavia.

two-column-image

Leder du efter en JavaScript udvikler til dit nye website, webshop (enten B2C eller B2B) eller leder du efter hjælp til assistance i forbindelse med din jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML eller Node.JS? Eller måske skal du have hjælp til at tilknytte nyhedsbreve til dit website?

Vi har mange års erfaring med at udvikle corporate websites, og vi ved, hvad der virker! Både hvad der virker for dig – men også, og måske vigtigst af alt, hvad der virker for dine kunder.

Uanset om du har behov for et simpelt site til din nyligt etablerede virksomheder, eller om du har brug for et komplekst system og site til din veletablerede virksomhed, kan vi hjælpe.

?>