fb-head-tag-img
two-column-image

Fagforeninger

Læs med her og se bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe!

Hvis du leder efter eksperter inden for digitalisering af fagforeninger – så led ikke længere. Hos Twentyfour elsker vi at løse problemer, og fagforeninger er ingen undtagelse.

Målet som fagforening er typisk at forbedre livet for mennesker, og her kan du se, hvordan vi kan hjælpe jer med at hjælpe mennesker hver eneste dag. Hos Twentyfour er vi stolte af at være stærke i at identificere og løse problemer, så du ikke skal tænke på det. Om det er at designe en ny brugervenlig hjemmeside, integrationer der gør jeres processer hurtigere, billigere og mere præcise eller ren vedligeholdelse af din hjemmeside, så kan Twentyfour hjælpe med at opnå potentialet.

Håndter din fagforenings tid og ressourcer bedre ved at lade Twentyfour hjælpe med udvikling, integrationer og vedligholdelse.

Her er nogle eksempler på, hvordan vi tidligere har hjulpet andre lignende fagforeninger som f.eks. Centralforeningen for StampersonelBUPL og andre fagforeninger.

two-column-image

Offentlige institutioner

Læs med her og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe!

Det handler al sammen om sikker identifikationssoftware, brugervenlig interface og cyber sikkerhed. Twentyfour mange års erfaring med offentlige institutioner.

Vi tilbyder simple og lette løsninger, der fokuserer på brugeroplevelse og navigation på din side. Uanset hvilken løsning, du har brug for, garanterer vi hos Twentyfour, at den har høj sikkerhed, og du kan være sikker på, at vi identificerer og udvikler de bedste digitale løsninger. I forhold til sikkerhed ved identificering, regnskaber og fortrolige dokumenter – enten private eller offentlige – er det centralt at skabe en sikker side gennem korrekt opsætning af MitID eller andre løsninger.

Arbejder du inden for en af følgende sektorer: bank, hospital, myndighed, politisk parti, skole, politi, eller sundhed – så kan Twentyfour hjælpe med at skabe de bedste og mest sikre løsninger til dig.

For at få en bedre ide om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du se mere om vores tidligere arbejde med offentlige institutioner: Voldgiftsinstituttet, Rigsarkivet, Rigshospitalet og Nationalbanken.

two-column-image

Fonde og institutter

Læs mere her og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe!

Når man skal styre, administrere eller på anden måde varetage en fond eller et institut kræver det, at man har et bredt overblik over daglige opgaver og procedurer – og ikke engang den mindste opgave må blive overset.

Kunne du bruge lidt hjælp til at få lavet en ny hjemmeside? Hvordan ser dine kunder dig, og hvad kan vi gøre for at genskabe det på en ny hjemmeside med en høj brugervenlighed rettet mod dine nuværende og potentielle kunder? Hos Twentyfour er vi sikre på vores evner til at skræddersy en digital løsning til dig – uanset hvilken fond eller hvilket institut, det omhandler.

Uanset om det handler om bogføring, projekt- eller servicestyring eller noget helt andet, så har vi løsningen – så vel som muligheden for at skræddersy det til dig og dit behov. Ved at samarbejde med os i udviklingen af en ny hjemmeside, vil vi sørge for at opnå de ønsker, du har til en ny hjemmeside. Efter udviklingen af hjemmesiden, står vi for vedligeholdelse af siden, hvis du ønsker det, så du kan være sikker på, at alting kører optimalt – hele tiden.

Vil du have en bedre ide af, hvad vi tilbyder? Her kan du se noget af vores tidligere arbejde med fantastiske kunder som: DKPTO, Amnesty International, Rigsarkivet og Finans Danmark.

two-column-image

Vi er her for at hjælpe dig

Hos Twentyfour tilbyder vi udvikling, integrering og vedligeholdelse af digitale løsninger, der passer dine personlige behov. Med vores løsninger har du en sikker og responsiv hjemmeside, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for din virksomhed.

I virksomheder i dag er der mange ting, der skal overvåges, og ingen, eller intet, må blive overset. Vi kan hjælpe ved at påtage os lidt af arbejdsbyrden, så du kan fokusere på at gøre det, der skaber værdi for dine kunder – så sørger vi for, at de kan nyde din brugervenlige hjemmeside.

Alt sker online, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside bliver perfekt responsiv til både telefoner, computere og tablets. Dine kunder på farten er derved i stand til at opleve den samme brugervenlige hjemmeside på tværs af alle enheder.

En skræddersyet digital løsning –  som passer præcis til din organisation.

two-column-image

Det starter altid med en hjemmeside

Din hjemmeside er sandsynligvis dit første møde med en kommende kunde - gør noget ud af det!

Hos Twentyfour udvikler og vedligeholder vi hjemmesider og webshops for en række virksomheder og turist organisationer.

Vi har arbejdet med mere end 600 glade kunder, og vi er specialister i at udvikle responsive hjemmesider og webshops, der er fuldt integrerede med virksomhedens økonomisystem, opbevaringssystem, CRM system og mange andre systemer.

Vi vil med glæde hjælpe ved foreslå en eller flere løsninger.

two-column-image

Lad os udvikle dit responsive website

Hvis du har brug for hjælp til at udvikle dit website eller din webshop (enten B2C eller B2B), hvis du leder efter en JavScript uvidkler, eller hvis du kunne bruge lidt assistance til jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML eller Node.JS – så kontakt os gerne.

Vores mange års erfaring med at udvikle corporate websites har bragt os tættere på at levere den perfekte digitale løsning til både dig og dine kunder.

Uanset om din virksomhed er en start-up, der har brug for et simpelt website, eller du har en veletableret virksomhed, der har brug for et mere komplekst website med systemintegrationer, er vi ivrige for at hjælpe dig.