fb-head-tag-img
two-column-image

Vi bygger sikre login funktioner

Har din virksomhed behov for ekstra sikkerhed? Twentyfour har mange års erfaring med at sikre vores kunder med loginfunktioner herunder bl.a. NemID. Vi er NemID og MitID tjenesteudbydere, og vi glæder os til at bygge din sikre login funktion med MitID!
two-column-image

MitID Tjenesteudbyder: Integration og udvikling

Har din virksomhed brug for en erfaren MitID tjenesteudbyder, der kan sikre dit website? Så kan vi hjælpe dig her hos Twentyfour.

MitID fungerer på mange måder som NemID. Vi har udviklet NemID-løsninger for bl.a. Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD), hvor vi har gjort det muligt for medlemmere at validere dem selv på HODs hjemmeside via NemID-login.

For nyligt har vi lavet en NemID-login løsning for BUPL i forbindelse med en dataintegration hos en medicinforhandler. Kunder hos medicinforhandleren kan nu købe deres receptpligtige medicin online. Dette er en af de eneste medicinforhandlere i Danmark, hvor det er muligt.

two-column-image

Hvad er mitID?

Med NemID så småt på vej ud har Digitaliseringsstyrelsen satset på MitID i stedet. Nets har for nylig vundet udbuddet og underskrevet kontrakten den 15. marts 2019.

Forventningen er nu, at MitID skal gå live i sommeren 2021. Indtil da vil NemID fortsætte, indtil offentlige myndigheder og private virksomheder har migreret til den nye løsning.

Formålet er en ny sikker løsning, som vil erstatte NemID, og I fremtiden stå for adgangen til offentlige tjenester, netbank og andre digitale selvbetjeningsplatforme, hvor fortrolighed er essentiel.

Hos Twentyfour er vi MitID tjenesteudbydere og arbejder tæt sammen med Nets for at være på forkant i forbindelse med ny teknologi, der omhandler loginfunktioner.

Hvordan virker integration til MitID?

Se hvordan vi integrerer forskellige systemer i videoen herunder!

two-column-image

Fordelene ved MitID

Ifølge planen skal det bl.a. være en mere fleksibel og brugervenlig løsning end NemID.

  • Højere fortrolighed og sikkerhed for dig og dine brugere
  • Sikre din brugers identitet
  • Omkostningseffektivt
  • Hurtigt at opsætte og vedligeholde
  • Fleksibelt og brugervenligt
  • Differentierede sikkerhedsniveauer

Med det nye MitID kan en tjenesteudbyder differentiere sikkerhedsniveauerne. Dvs. at en tjenesteudbyder kan bestemme hvilket indhold, en bruger kan interagere med.

MitID tillader eksempelvis, at en bruger kan logge ind med lavt sikkerhedsniveau for blot at se overordnet information eller med et højere sikkerhedsniveau for at foretage handlinger eller ændringer.

two-column-image

Twentyfour udvikler din løsning

Vi udvikler websites, webapps og integrationsløsninger og har samarbejdet med nogle af landets største virksomheder. Se eksempelvis vores kundecases for Dong EnergyL’Oréal, og DR Koncerthuset.

Vi er eksperter og har solid erfaring med bl.a. NemID– og loginløsninger. Sammen udvikler vi en sikker løsning til dig.

Kontakt os herunder for et gratis og uforpligtende møde.