fb-head-tag-img
two-column-image

Vi bygger sikre login funktioner med MitID

Har din virksomhed behov for en sikker login løsning med MitID?

Twentyfour har mange års erfaring med at sikre vores kunders loginfunktioner. Vi er MitID og NemID tjenesteudbydere, og kan i samarbejde med din udvalgte MitID-broker, hjælpe din virksomhed med at bygge din sikre login funktion med MitID!

two-column-image

MitID Tjenesteudbyder: Integration og udvikling

Har din virksomhed brug for en erfaren MitID tjenesteudbyder, der kan sikre dit website?

MitID fungerer på mange måder som NemID. Vi har udviklet NemID-løsninger for bl.a. Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD), hvor vi har gjort det muligt for medlemmerne at validere dem selv på HODs hjemmeside via NemID-login.

Vi har f.eks. lavet en NemID-login løsning for BUPL i forbindelse med en dataintegration hos en medicin forhandler. Kunder hos medicinforhandleren kan nu købe deres receptpligtige medicin online. Dette er en af de eneste medicinforhandlere i Danmark, hvor det er muligt.

two-column-image

NemID bliver til MitID

Digitaliseringsstyrelsen introducerer nu MitID som erstatning for NemID.

MitID er danskernes nye digitale ID og formålet er en ny sikker løsning, som vil erstatte NemID, og i fremtiden stå for adgangen til offentlige tjenester, netbank og andre digitale selvbetjeningsplatforme, hvor fortrolighed er essentiel.

Med det større fokus på digital sikkerhed, har MitID indført at alle tjenesteudbydere skal igennem en MitID-broker før det er muligt, at lave en integration til MitID. Derfor skal du som virksomhed være opmærksom på, at kontakte en certificeret MitID-broker for at kunne overgå til MitID.

I løbet af 2022 erstatter MitID gradvist NemID og MitID forventer, at de sidste brugere overgår til MitID senest pr. juli 2022.

At erstatte NemID loginfunktionen med MitID loginfunktionen er ikke nødvendigvis en større operation, det afhænger af, hvilke integrationer, din virksomhed har brug for.

two-column-image

Hvordan kan Twentyfour hjælpe?

Vi har mange års erfaring fra både offentlige og private virksomheder, fagforeninger, institutioner, NGO’ere mv. i at arbejde med diverse loginløsninger.

Vi kan guide og rådgive din virksomhed ift. hvilke integrationer, der er brug for, for netop at sikre at I tilbyder jeres brugere de rette adgange og ikke mindst den rette sikkerhed i brugen af jeres systemer.

Hvordan virker integration til MitID?

Se hvordan vi integrerer forskellige systemer i videoen herunder!

 

two-column-image

Fordelene ved MitID

MitID er en mere fleksibel og brugervenlig løsning end NemID løsningen. Det er den bl.a. i kraft af at MitID er:

  • Mere fortrolig og sikker for dig og dine brugere.
  • Mere sikker for din brugers identitet.
  • Omkostningseffektivt.
  • Hurtigt at opsætte og vedligeholde.
  • Fleksibelt og brugervenligt.
  • Differentierede sikkerhedsniveauer.

Med det nye MitID kan en tjenesteudbyder differentiere sikkerhedsniveauerne, dvs. at en tjenesteudbyder kan bestemme hvilket indhold, en bruger kan interagere med.

MitID tillader eksempelvis, at en bruger kan logge ind med lavt sikkerhedsniveau for blot at se overordnet information eller med et højere sikkerhedsniveau for at foretage handlinger eller ændringer.

two-column-image

Vi udvikler din MitID-login løsning

Vi kan hjælpe din virksomhed med at overgå til MitID-login løsningen nemt og hurtigt. Vi udvikler websites, webapps og integrationsløsninger og har samarbejdet med nogle af landets største virksomheder. Se eksempelvis vores kundecases for Dong EnergyL’Oréal, og DR Koncerthuset.

Vi er digitale eksperter og har solid erfaring med bl.a. NemID– og loginløsninger. Sammen udvikler vi en sikker løsning til din virksomhed.

Kontakt os herunder for et gratis og uforpligtende møde.