fb-head-tag-img

Vi har, i samarbejde med Destination Bornholm, bygget et episk system for turisterne

Og hvad er det så for en mulighed?

Twentyfours Founder & Chariman, Bo Møller, fortæller i videoen kort om den ‘Tripadvisor for Bornholm’, Destination Bornholm har udviklet sammen med bl.a. Triptale og Twentyfour (tidligere HTML24).

App’en, der er udviklet til Destination Bornholm, kan hente events til bornholm.info (som vi har bygget) samt til app’en ’Bornholm’ fra andre hjemmesider. På den måde samles alt ét sted for alle, der har lyst til at besøge den skønne ferieø. Det er første skridt mod en fælles eventkalender for hele Bornholm. Et ønske, som både virksomheder, lokale og turister har haft længe.

Det tekniske, som tidligere har været udfordringen, er nu på plads, og parterne har været, og er fortsat, i fuld sving med invitere flere bornholmske aktører til at blive en del af den fælles eventkalender.

I Twentyfour er vi enormt stolte af det arbejde, der er lavet til Destination Bornholm – og i særdeleshed den ‘Tripadvisor for Bornhom’, vi gennem årene har været med til at bygge.

Er du også en destination, der skal lokke flere turister til? Så se Bo Møller vise og forklare den app, vi har udviklet til Destination Bornholm eller kontakt Bo Møller på bm@html24.dk og hør, hvad vi kan gøre for dig.