fb-head-tag-img
two-column-image

Turistorganisationer

Se hvordan vi kan hjælpe

I Twentyfour elsker vi at løse problemer, og turistorganisationer er bestemt ingen undtagelse.

Vi kender alle sammen den typiske sommerferie, hvor man tager sydpå og opholder sig på et hotel for at få en masse tiltrængt sol og afslapning – men hvad med alt det andet, turistorganisationerne kan tilbyde?

Hvad turistorganisationerne tilbyder er at åbne op for nye oplevelser og muligheder – ved at prøve noget, som du måske ellers aldrig ville have gjort.

Hvordan kan vi være med til at hjælpe turistorganisationerne?

Her kan du se, hvad vi har gjort for Triptale og Destination Bornholm.

 

 

two-column-image

Eventfirmaer

Se hvordan vi kan hjælpe

Det er ikke en let opgave at være vært for en begivenhed. Når vi tænker på, især de større, begivenheder som koncerter, forretningskonferencer eller endda live sportsbegivenheder – er der mange ting, der skal overvåges, og ingen skal overses.

I Twentyfour er vi stolte af at tilbyde fantastiske CRM-baserede løsninger fyldt med integrationer, der imødekommer ethvert behov, dit eventfirma kunne have. Vi tilbyder endda vedligeholdelse, så du behøver ikke tage dig af andet end content.

Det første dine kunder ser, når de leder efter et eventfirma, vil formentlig være din hjemmeside – og Twentyfour kan hjælpe med at få din hjemmeside til at vise dit firma fra de bedste sider.

Se på noget af det fantastiske arbejde, vi har lavet for Blast PRO Series, eSports live gaming event, Grøn Koncert, en institution i det danske kultur- og musikliv, eller DR Koncerthuset, som har nogle af Danmarks største events.

two-column-image

Destinationer

Se hvordan vi kan hjælpe

At rejse til nye og spændende destinationer er altid sjovt. Men først skal du lave forarbejdet. Hvor vil du hen? Hvad er din destination?

Vi oplever, at potentielle kunder i dag starter med at se på destinationens hjemmesider for at se, hvad de kan tilbyde – og beslutter sig så derefter.

Twentyfour kan hjælpe din destination med at bygge en fantastisk og brugervenlig hjemmeside. Derudover tilbyder vi flere integrationer, hvilket letter både dit arbejde og gør det lettere for dine kunder at finde rundt på din hjemmeside og finde præcis, hvad de har brug for, for at reservere en tur til din destination.

Er du ikke helt sikker på, hvad vi mener med destinationer? Så tag et kig på, hvad vi har gjort for Destination Bornholm.

two-column-image

Hospitality-branchen

Se hvordan vi kan hjælpe

Hospitality branchen består af mange forskellige organisationer – såsom restauranter, hoteller, hospitaler og mere.

I Twentyfour føler vi os sikre på at uanset hvilket hospitality-felt, du arbejder inden for, kan vi lave en løsning, der kan hjælpe dig.

Vi er specialiserede i at udvikle CRM-systemer til ethvert felt eller branche, og vi tilbyder komplekse og brugervenlige integrationer, der er specielt designet til at imødekomme dine behov og opretholde sikkerhed på et højt niveau. For at holde niveauet højt med udseendet, og sikre at dit websted kører lige så problemfrit som din drift, tilbyder vi vedligeholdelse på din hjemmeside og dine tjenester for at lette din arbejdsbyrde og sikre, at kunderne er tilfredse, når de besøger din hjemmeside.

Her er nogle meget forskelligt virksomheder inden for hospitality-branchen, som vi har arbejdet med: Rigshospitalet og Restaurant Tårnet, Christiansborg 

two-column-image

Vi vil hjælpe jer

Ved at tilbyde jer udvikling, vedligeholdelse og integrationer  adresseret til jeres behov, kan jeres virksomhed drage fordel af digitale løsninger som vi, her hos Twentyfour, tilbyder. Vi kan levere en sikker og responsive hjemmeside og vedligeholde den, så I kan fokusere på at nå jeres mål.

På det seneste har det været udfordrende for nogle virksomheder at styre alle deres procedurer selv. Det er derfor, vi vil hjælpe dem. Vi kan tage os af jeres digitale sider, mens I bruger mere tid på at fokusere på jeres kunder – samtidig med at de får en suveræn digital oplevelse leveret fra vores side.

Jeres online tilstedeværelse er blevet et og alt, så vil vil gerne garantere, at vi udviklinger en  responsiv hjemmeside til mobilen, computeren, og tablets, der kan holde jer opdaterede med de nyeste teknologiske krav. Frygt ej, jeres kunder vil få den samme fantastiske digitale oplevelse på alle deres enheder.

 

Til jeres virksomhed – skræddersyet digitale løsninger.

two-column-image

Det starter med jeres hjemmeside

I de fleste tilfælde er jeres hjemmeside det første møde, kunden har med jeres virksomhed. Derfor bliver I nødt til at lægge meget i den, så I kan imponere jeres kunder og potentielle kunder.

Det gør ingen forskel, om I er B2B eller B2C – hos Twentyfour udvikler vi hjemmesider og webshops til alle slags virksomheder, organisationer og instituter. Vi udvikler hjemmesider og webshops, som vi integrerer med jeres virksomheds andre systemer for at gøre hele oplevelsen nemmere – og det har vi gjort for mere end 600 glade kunder.

Vi vil hjælpe jeres virksomhed med at opnå succes, og vi er sikre på, at vi kan.

Sektorer som vi hjælper

Vi arbejder med institutioner, fagforeninger og andre både store og små virksomheder.

two-column-image

Lad os udvikle dit responsive website

Hvis du har brug for en JavaScript udvikler til at hjælpe dig med din nye hjemmeside eller webshop (enten B2C eller B2B), eller hvis du har brug for hjælp med jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML, eller Node.JS, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med at forbinde dine nyhedsbreve til din hjemmeside?

Med mange års erfaring i at udvikle hjemmesider, er du sikker på, at vi leverer den bedste hjemmeside til dig – og også til dine kunder!

I Twentyfour kan vi hjælpe din nyetablerede eller veletablerede virksomhed med fantastiske hjemmesider eller komplekse systemer!