fb-head-tag-img
two-column-image

Hvad er Campaign Monitor?

Med Campaign Monitor som teknisk løsning på administration af nyhedsbreve, mail- og marketingskampagner er du eller din kunde godt på vej til at få det optimale ud af mails. Du leverer designet – eller får os til det – så sørger vi for en opsætning til dig og skræddersyer mail templates, der passer perfekt sammen med dit website. Styring af indhold fungerer fuldstændigt ligesom med CMS-systemer som WordPress eller Umbraco.

two-column-image

Fasthold dine kunder mere effektivt

En sund forretning udgøres i høj grad af tilbagevendende kunder. Derfor mener vi, at det er vigtigt at have et nyhedsbrev tilknyttet sit website, da det er en af de billigste og nemmeste løsninger til at fastholde kundekontakt. I forlængelse af dette er det også perfekt at bruge til at styrke sin marketingstrategi eller sæsonbetonede kampagner.

two-column-image

Fordele ved Campaign Monitor:

  • Let og overskuelig metode til at sende og redigere nyhedsbreve.
  • Statistik på nyhedsbrevene (hvor mange åbnet, hvor mange nyheder læst mm.).
  • Oprettelse af modtagerlister.
  • Lagring af gamle nyhedsbreve.
  • Nem oprettelse og håndtering af kampagner.

Skal vi hjælpe dig med at implementere Campaign Monitor som nyhedsbrevsystem i din virksomhed? Ræk ud her og lad os tage en snak.

two-column-image

Få styr på hvordan du rammer slutkunderne bedst

Få os til at levere en opsætning med Campaign Monitor og få adgang til overskuelig statistik på hvor mange mails, der åbnes, læses og klikkes på. Vi laver A/B tests, som er en effektiv metode til at finde ud af hvilken af to forskelligt designede mails, der har størst effekt blandt dine kunder – med andre ord: du får styr på, hvordan du rammer slutkunderne bedst.

Så, om du skal have lavet en løsning til dig eller dine kunder, ved vi hos Twentyfour, at vi kan være med til at skabe værdi med en opsætning i Campaign Monitor.