fb-head-tag-img
two-column-image

Grossister

Det første indtryk er afgørende

I Twentyfour hjælper vi alle mulige virksomheder og fagfolk med digitale løsninger – og grossister er ingen undtagelse. Uanset om din virksomhed distribuerer varer til kommercielle, industrielle, institutionelle eller andre professionelle forretningsbrugere, ønsker vi at skabe den bedst mulige digitale løsning.

Når du har en veletableret online tilstedeværelse, hjælper du dine potentielle kunder med at finde dig. Meget ofte vil din hjemmeside være det første dine kunder ser, når de prøver at nå dig, og derfor er det vigtigt at have et responsivt og brugervenligt website for at skabe en fantastisk kundeoplevelse.

Vi ved, at det er tidskrævende at vedligeholde og opdatere dit website, derfor tilbyder vi vedligeholdelsestjenester, så du kan fokusere på de vigtigste arbejdsopgaver i din virksomhed.

Vil du se et eksempel på, hvordan vi hjælper grossister? Læs mere om, hvad vi har gjort for Løwener; et dansk firma, som supplerer store industrielle virksomheder.

two-column-image

Handelsvirksomheder

Gør det til en no-brainer for kunderne

Når du sælger dine produkter online, er kundeoplevelsen afgørende. I Twentyfour har vi hjulpet mange handelsvirksomheder med at skabe unikke brugervenlige websites og webshops – for en simpel og problemfri oplevelse. Hvis kunderejsen er jævn, øger du eksponentielt chancen for at gøre dine brugere til tilbagevendende kunder. 

Hvis dine produkter udelukkende kan findes og købes online, skal du sørge for, at din brandidentitet er overført gennem gennem dit website – på alle niveauer. Med det mener vi: at tilbyde korrekt information, det bedste design, fremragende kundesupport, god kundeoplevelse osv. Hos Twentyfour kan vi styre nogle af disse ansvarsområder ved at skabe og vedligeholde unikke websites – hvilket giver dig tid til at fokusere på dine andre opgaver.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan gøre det? Se f.eks. hvad vi gjorde for Nupo; et firma, der tilbyder produkter til vægttab.

two-column-image

Private virksomheder

Se hvordan vi kan hjælpe

Hvis din virksomhed er privatejet, skal du ikke bekymre dig – vi har meget erfaring med at arbejde med private virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af digitale løsninger, som din virksomhed og dine kunder kan drage fordel af.

Vi hjælper private virksomheder ved at skabe brugervenlige apps, unikke websites og webshops, integrere systemer – og endda give kode til bestemte skabeloner. Ved at bruge vores digitale løsninger kan du optimere brugen af ressourcerne i din virksomhed ved bl.a. at automatisere daglige administrative opgaver.

En af de ting, vi kan hjælpe jer med, er at tilbyde jeres kunder en bedre brugeroplevelse. Vores digitale platforme er responsive, brugervenlige, intuitive og tiltalende. Dette forbedrer ikke kun dit forhold til nuværende kunder – det kan også tiltrække nye.

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi har hjulpet private virksomheder, kan du se de digitale løsninger, vi leverede til Ørsted (tideligere DONG Energy) og F&H Scandinavia.

two-column-image

Vi er her for at hjælpe

Hos Twentyfour tilbyder vi udvikling, integrationer og vedligeholdelse – ud fra din virksomheds behov.

Virksomheder kan i dag have svært ved at finde både tid og overblik til at styre alt alene – og det er her, vi kommer ind. Vi kan tage lidt af arbejdsbyrden, så du kan bruge mere tid på at skabe værdi for dine kunder – mens du kan være sikker på, at de er i gode hænder på dit brugervenlige og tiltalende website.

Vi garanterer, at dit websted er responsivt både på mobil, tablet og computer – hvilket er essentielt i dag, hvor meget rykkes online. Og vi sørger selvfølgelig for, at dine kunder får samme brugervenlige oplevelse på alle enheder.

Personlige digitale løsninger kun til din virksomhed!

two-column-image

Det hele starter med dit websted

Normalt er dit websted det første møde, du har med dine kunder. Derfor skal du gøre dit bedste for at imponere dem.

Hos Twentyfour udvikler og vedligeholder vi både hjemmesider og webshops (til B2C og B2B) for flere virksomheder, institutioner og organisationer. Vi har lavet projekter til mere end 600 tilfredse kunder. Vores specialisering ligger i at udvikle responsive websites og webshops samt integrere dem med virksomhedernes CRM system, regnskabssystem, lagringssystem osv.

 

Vi er glade for at hjælpe dig og din virksomhed – og vi er sikre på, at vi kan.

Sektorer, vi hjælper

Vi arbejder med institutioner, fagforeninger og andre både store og små virksomheder.

two-column-image

Lad os udvikle dit responsive website

Leder du efter en JavaScript udvikler til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, webshop, eller har du brug for hjælp i jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML, eller Node.JS?

Vi har mange års erfaring med at udvikle hjemmesider, og vi ved hvad der fungerer! Både hvad fungerer for dig – men også, måske vigtigst, hvad fungerer for dine kunder.