fb-head-tag-img

Mød: Stefan Friis Pehrsson

Mød vores nye Project & Process Manager i Twentyfour, Stefan.

Stefan skal varetage flere spændende arbejdsopgaver – inklusion afklaring og planlægning af projekter med kunder, sælgere og udviklere, allokering af udviklingsteams i Danmark og udlandet, udvikling af interne værktøjer til projektledelse og forretningsprocesser og prioritering af deadlines og løbende kvalitetssikring og kundedialog. Da Stefan er exceptionelt god til planlægning, strukturering og optimering, er det noget, vi glæder os meget til i Twentyfour! Og så ved vi, at han er haj til at få ting til at ske.

Når Stefan skal beskrive sig selv med tre ord, siger han, at han er: Nysgerrig, resultatorienteret og en do’er – og det er bestemt ikke noget, der er gået ubemærket hen i teamet, og Stefan har altid en masse spændende på tapetet til vores statusmøder.

Og vi bliver selvfølgelig også lige nødt til at runde, hvorfor han står med en citron og et pas på billedet.

“Citronen minder mig om sommer og sol og er den perfekte partner i rigtigt mange cocktails, sangria og en kold cola. Desuden er mit pas, som tillader mig at tage på eventyr rundt i verden, en af mine yndlingsting.”

Stefan blev uddannet cand.merc. (International Business) fra CBS tilbage i 2012. Desuden har han også en PRINCE2 Foundation projektledelse fra Metier, og han er i gang med en Scrum Master Certification ved Metier, som han afslutter her til maj 2021. Han har arbejdet siden han var 9 år gammel, så han har en masse erfaring i rygsækken. 

Tidligere har Stefan blandt andet importeret og distribueret en lækker og moderne mousserende sangria på flaske (som vi håber at få lov til at smage en dag 🍾) samt været co-founder i en start-up, som var en on-demand renseri og vaskeri app, der skulle gøre livet nemmere for travle danskere ved at digitalisere bestilling, kundeservice og logistik. Han har også arbejdet med forretningsudvikling i en international IT-fitness start-up, forretningsudvikling og markedsføring i Innovation Center Denmark/Udenrigsministeriet, på den danske ambassade i Israel samt hos Dansk biotek, CBS Studieadministration og i Forsvarets Personeltjeneste. 

NU glæder vi os meget til at høre meget mere om Stefans tidligere stillinger og få hans kloge øjne, ører og tanker på vores processer i Twentyfour.

På Stefans fridage vil du typisk kunne finde ham i færd med noget aktivt såsom at rulle en tur på rulleskøjter, styrketræne eller klatre – efter han har sovet, til han vågner af sig selv og fået en god morgenmad eller brunch 🥐  Når den aktive dag er slut, skal resten af dagen gerne deles med familie og venner over en god bid mad og “en” cocktail.

Velkommen til teamet, Stefan.