fb-head-tag-img

Afholdt webinar med Plutonic Media: Klæd din webshop på til dit udlandseventyr

Hvad skal man være opmærksom på, når man begynder at sælge i andre lande? Hvordan sørger man for, at teknikken spiller, så det både er en god oplevelse for kunderne? Men også at der ikke sker tekniske fejl m.m. Alt dette gav Rasmus sit svar på, da han i starten af juni gæstede et webinar med Plutonic Media.

Gør din webshop klar til at skalere på nye markeder

I starten af juni blev Rasmus Aagaard, CEO i Twentyfour, inviteret ind som gæstetaler i et webinar med Plutonic Media. Som den første i Plutonic Medias webinar-række, Erobr Europa, stillede han skarpt på, hvordan du gør din webshop teknisk klar til at sælge i udlandet.

Under eventet havde Rasmus og Aske Friborg, vært på webinaret hos Plutonic Media, en teknisk snak om, hvordan man videreudvikler sin webshop gennem bl.a. webshopmoduler, integrationer og meget mere.

Når du indtager nye markeder skal du være opmærksom på valuta og oversættelser af shoppen. Her er der flere faldgruber, hvor det kan gå teknisk galt. På eventet delte Rasmus ud af sin ekspertise omkring, hvordan du sørger for en god kundeoplevelse, når du starter op på nye markeder.

Helt specifikt, kommer Rasmus og Aske bl.a. ind på:

•   Webudvikling af en webshop.
•   Webshopmoduler.
•   Integrationer.
•   og meget mere…

Vil du gense vores webinar med Plutonic Media?

Du har mulighed for at gense on-demand eventet i linket herunder. Det sender dig direkte over til det afholdte webinar hos Plutonic Media ????