fb-head-tag-img

Online event med Luksusbaby.dk – Det Gode Købmandskab (afholdt)

Hvad har en Aalborgensisk millionforretning indenfor børnetøj til fælles med et digitalt software bureau på Amager?

Ja, ligheden er måske umiddelbar svær at spotte, men det bagvedliggende værdisæt hos Luksusbaby.dk og hos os i Twentyfour hviler på de samme grundsten;  tilgængelighed og troværdighed, men også i ånden omkring det gode købmandskab og ønsket om at give kunderne fuld valuta for pengene og en service ud over det sædvanlige.

Vi skal involvere os og spille hinanden gode 

Kendskabet til hinandens forretninger er knap, vi har hverken et indbyrdes kundeforhold eller øvrigt samarbejde, men Morten Grabowski Kjær, indehaver af Luksusbaby.dk og Rasmus Aagaard, Managing Partner I Twentyfour, har dét tilfælles, at de begge tror på at engagere og involvere sig i netværk, med kunder og med kommende kollegaer, ja sågar med konkurrenter, og dele ud af både viden og gode ideer. 


Du er inviteret med

Derfor glæder vi os til at åbne de virtuelle døre og invitere dig til et event, hvor vi har Morten som gæst i den varme stol, til en snak om det vilde væksteventyr, Luksusbaby.dk er på, om barrierer undervejs, omkostninger, omstillinger, digitalisering og de vigtige valg, der skabte grundlaget for en millionforretning med succes i både webshops og fysiske forretninger. 

Rasmus og Morten giver deres bud på trends og tendenser inden for e-commerce og digitalisering, og vi kommer til at stille skarpt på betydningen af et godt købmandskab og gedigen kundebetjening, samt hvordan forretninger sikrer at være digitalt gearet til fremtiden. 

Fælles fodslag i det gode købmandskab og 5 stjerner på Trustpilot

Siden Luksusbaby.dk blev stiftet i 2014 af kæresteparret Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær er virksomheden stormet frem og runder en omsætning på 100 mio kr. i år. Og eventyret stopper ikke her, men tager i skrivende stund også raketfart i udlandet med udenlandske webshops og planer om åbning af fysiske butikker uden for Danmark.

Hør meget mere om formlen og forretningsplanerne bag dette iværksættereventyr og hvordan man opnår 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Godt købmandskab og gedigen kundebetjening er sammen med digitalisering omdrejningspunktet i vores event – skal du med? 


Tid og sted 

Eventet finder sted torsdag d. 10. juni kl. 09.30 – 10.30, her kommer du med ind i hjertet af et interview- og samtale-setup, hvor Rasmus Aagaard stiller Morten Grabowski Kjær en række undrende og kritiske spørgsmål, om Luksusbaby.dk’s  tilblivelse, stormende succes og vilde fremtidsplaner.

Tilmeld dig og deltag i debatten!

Vi vil meget gerne åbne op for en interaktiv session, hvor I som seere involverer jer og deltager i snakken. Så bring endelig dit input i spil (enten ved at sende det på mail forud for sessionen til ras@twentyfour.dk) eller ved at stille spørgsmål i chatten på live eventet.


Er du mere til on demand, podcast eller artikel?

Uanset hvad du foretrækker, leverer vi det hele til dig, når du er tilmeldt eventet. Så misser du muligheden for at deltage live d. 10. juni kl. 09.30, så kan du snuppe lydfilen i ørerne og lytte dig til Morten og Rasmus’ fortællinger og ideer, eller du kan læne dig tilbage og se videoen, specifikke afsnit i denne, eller læse en dybdegående artikel med de vigtigste pointer, ideer og anskuelser fra dagen.


Vores speakere på eventet: 

Morten Grabowski Kjær, indehaver af Luksusbaby.dk


Indehaver af Luksusbaby.dk (sammen med sin kone Ann-Louise Christine Aasted). Uddannet politimand i 2006 og har sidenhen arbejdet en årrække som urobetjent i Aalborgs gader. Morten og Ann-Louise startede Luksusbaby.dk op i 2014, de har i dag en forretning med mere end 100 medarbejdere til at varetage deres webshops og fysiske forretninger, som skaber en omsætning på over 100 mio. kr.
Morten ånder og lever for iværksætteri. Han har en uudtømmelig energikilde og et ideskabende sind, hvor det kun er tiden, der begrænser projekterne. Morten tror på, at samfundet har brug for stærke iværksættere, der kan medvirke til at skabe jobs, energi og værdi for andre. 

Rasmus Bjørn Aagaard, Managing Partner Twentyfour

Managing Partner i Twentyfour +10 års erfaring i strategisk rådgivning, specificering og leverancer af digitale løsninger inden for websites, webshops, apps og systemintegrationer. Rasmus er netværker af natur, han engagerer og involverer sig i projekter, forretninger og ikke mindst i mennesker. Rasmus elsker at udfordre sine omgivelser og gribe tingene an fra en lidt anderledes vinkel end de fleste. Han er en født optimist og tror på, der er en løsning på selv den sværeste udfordring – man skal bare finde viljen og vejen.