fb-head-tag-img

Afholdt event med Luksusbaby.dk om det gode købmandskab og gedigen kundebetjening

Hvad har en Aalborgensisk millionforretning indenfor børnetøj til fælles med et digitalt software bureau på Amager?

Ja, ligheden er måske umiddelbar svær at spotte. Det bagvedliggende værdisæt hos Luksusbaby.dk og hos os i Twentyfour hviler på de samme grundsten; tilgængelighed og troværdighed. Men også i ånden omkring det gode købmandskab og ønsket om at give kunderne fuld valuta for pengene og en service ud over det sædvanlige.

Vi skal involvere os og spille hinanden gode 

Kendskabet til hinandens forretninger var knap. Vi havde hverken et indbyrdes kundeforhold eller øvrigt samarbejde. Morten Grabowski Kjær, indehaver af Luksusbaby.dk og Rasmus Aagaard, tidligere CEO i Twentyfour, havde dét tilfælles, at de begge tror på at engagere og involvere sig i netværk, med kunder og med kommende kollegaer, ja sågar med konkurrenter, og dele ud af både viden og gode ideer. 

En fælles tro som stadig står ved!

Det gode købmandskab med Luksusbaby.dk

I juni havde vi fornøjelsen af, at invitere til vores første event med Luksusbaby.dk i interview-serien, det gode købmandskab. Vi havde Morten som gæst i den varme stol og snakkede bl.a. om:

  • Det vilde væksteventyr, Luksusbaby.dk er på.
  • Barriererne og udfordringerne undervejs.
  • Omkostningerne forbundet med vækstrejsen.
  • Digitalisering.
  • De vigtige valg, der skabte grundlaget for en millionforretning med succes i både webshops og fysiske forretninger.

Rasmus og Morten gav deres bud på trends og tendenser inden for e-commerce og digitalisering, og stillede skarpt på betydningen af et godt købmandskab og gedigen kundebetjening, samt hvordan forretninger sikrer at være digitalt gearet til fremtiden. 

Fælles fodslag i det gode købmandskab og 5 stjerner på Trustpilot

Siden Luksusbaby.dk blev stiftet i 2014 af kæresteparret Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær er virksomheden stormet frem og har rundet en omsætning på +100 mio kr. Og eventyret stoppede ikke der, men tog i skrivende stund også raketfart i udlandet med udenlandske webshops og planer om åbning af fysiske butikker uden for Danmark.

I løbet af eventet fortalte Morten om formlen og forretningsplanerne bag deres iværksættereventyr og hvordan de opnår 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Godt købmandskab og gedigen kundebetjening var sammen med digitalisering omdrejningspunktet i eventet.

Trustpilot anmeldelse for Luksusbaby.dk som viser 5 ud af 5 stjerner

Deltagerne på eventet

Morten Grabowski Kjær fra Luksusbaby.dk

Morten Grabowski Kjær

Indehaver af Luksusbaby.dk med sin kone, Ann Louise Christine Aasted. Morten blev uddannet politimand i 2006 og arbejdede sidenhen som urobetjent i Aalborgs gader i en årrække.

Morten og Ann-Louise startede Luksusbaby.dk i 2014 som siden er vokset til en forretning med mere end 100 medarbejdere til at varetage deres webshops og fysiske forretninger, som skaber en omsætning på over 100 mio. kr.

Morten ånder og lever for iværksætteri. Han har en uudtømmelig energikilde og et idéskabende sind, hvor det kun er tiden, der begrænser projekterne. Morten tror på, at samfundet har brug for stærke iværksættere, der kan medvirke til at skabe job, energi og værdi for andre.

Gense vores event med Luksusbaby.dk

Du har mulighed for at se vores første interview i serien om det gode købmandskab med Morten Grabowski Kjær fra Luksusbaby.dk her ????????