fb-head-tag-img

Mød vores frontend udvikler, Oliver Lauridsen

Vores seje frontend udvikler, Oliver, varetager flere forskellige opgaver som bl.a. at lave brugerdefinerede temaer og løsninger til vores kunder. En af Olivers vigtige fokusområder er kommunikation. På den måde sikrer han, at holde sig på det rigtige spor på de projekter, han arbejder på.

Fra tid til anden arbejder Oliver med mere backend-fokuserede opgaver. Nogle af disse opgaver er f.eks. KOEBT-integrationer og database arbejde.

Oliver arbejder derudover med forbedring af interne arbejdsprocesser i frontend-teamet hos udviklingsafdelingen. Dette arbejde er hovedsagligt fokuseret på at øge effektiviteten hos hele web-teamet.

Hvis man spørger ham, hvad han er bedst til inden for sit område, svarer Oliver: 

Jeg prøver altid at se efter forbedringer i den måde, tingene gøres på, og hvis jeg ser muligheder for forandring og forbedring, udfordrer jeg de nuværende måder, tingene gøres på og prøver at forbedre dem for alle.

Oliver Lauridsen

En aktiv og sommerglad juletrold

Når Oliver skal beskrive sig selv med tre ord, så siger han, at han er: ekstrovert af natur, en sommer-elsker og vin-nyder i solen (oversat: Oliver elsker at drikke vin i solen ????).

Han nyder at tage på ambitiøse gåture, der ofte efterlade vennerne i tårer – udelukkende pga. de mange vabler på deres fødder. Med hans humor og ambitioner, er Oliver et perfekt match til vores team og vi er super glade for hans selskab. 

Selvom Oliver elsker en aktiv og sol-strålende sommer, så er hans favorit højtid noget julet! Han elsker hyggen og glæden, alle udstråler i juleperioden. Især er han glad for den måde folk smiler på, når de ønsker hinanden en glædelig jul ????

Oliver Lauridsen, frontend udvikler i Twentyfour

En social multimediedesigner med interesse for det digitale

Oliver er uddannet Multimediedesigner fra EASJ (Erhvervsakademiet Sjælland), efterfulgt af Webudvikling på UCL (University College Lillebælt) i Odense.

Oliver har arbejdet med flere freelance projekter, hvor han har lavet opsætning af hjemmesider. Yderligere har han arbejdet med en iværksætter og udviklet brands og solgt produkter verden over. Olivers arbejde for andre bureauer har været fokuseret omkring React udvikling og opsætning af support-systemer, så virksomheder kan håndtere deres interne support agenter på egen hånd.

En del af Olivers tidligere jobs har budt på stillinger som hjemmehjælper for ældre. Her har han cyklet rundt i Roskilde og sørget for, de ældre kom i bad, fik deres medicin og social kontakt.

Når fritiden kalder

På Olivers fridage vil du typisk kunne finde ham sammen med sine venner – på jagt efter solen og kolde drinks i en park eller på stranden. Måske endda en tenniskamp eller en lang gåtur et sted. 

Vi er meget glade for Oliver og nyder at arbejde med en så skarp og skøn person.