fb-head-tag-img

Mød: Oliver Lauridsen

Mød vores nye Frontend udvikler i Twentyfour, Oliver.

Oliver skal varetage flere forskellige opgaver – herunder at lave brugerdefinerede temaer og løsninger til kunder. En af Olivers vigtige fokusområder er klar kommunikation, så han sikrer, at han holder sig på det rigtige spor på de projekter, han arbejder på.


Fra tid til anden kommer han til at arbejde mere med backend-fokuserede opgaver, herunder med KOEBT integrationer og der kan også godt snige sig noget database arbejde ind i planlægningen.

Oliver kommer også til at arbejde med at forbedre nogle af vores workflows i frontend teamet. Dette arbejder kommer hovedsagligt til at være fokuseret på at forbedre udviklingsprocesserne, som vi bruger internt, så vi kan øge effektiviteten på web-teamet.

Hvis man spørger ham, hvad han er bedst til inden for sit område, svarer Oliver: 

“’Jeg prøver altid at se efter forbedringer i den måde, tingene gøres på, og hvis jeg ser muligheder for forandring og forbedring, udfordrer jeg de nuværende måder, tingene gøres på og prøver at forbedre dem for alle.” 

Når Oliver skal beskrive sig selv med tre ord, så siger han, at han er: ekstrovert af natur, en sommer-elsker og han nyder at drikke vin i solen, og prøve nye sportsgrene af. Derudover tager han også på ambitiøse gåture, der ofte efterlade vennerne i tårer – udelukkende pga. de mange vabler på deres fødder. Med hans humor og ambitioner, er Oliver et perfekt match til vores team og vi er super glade for at få fornøjelsen af hans selskab. 

Selvom Oliver elsker sommer, så er hans favorit-ting noget julet, som du nok kan se på billedet. Han elsker hyggen og glæden, alle udstråler i juleperioden og den måde folk smiler, når de ønsker hinanden en glædelig jul. 

Oliver - Frontend developer

Oliver er uddannet Multimediedesigner fra EASJ (Erhvervsakademiet Sjælland), efterfulgt af Webudvikling på UCL (University College Lillebælt) i Odense. Oliver har arbejdet med flere freelance projekter med opsætning af hjemmesider, samt arbejdet med en iværksætter og udviklet brands og solgt produkter verden over. Hans arbejde for andre bureauer har været fokuseret omkring React udvikling og opsætning af support-systemer, så virksomheder kan håndtere deres interne support agenter på egen hånd. En del af Olivers tidligere jobs har budt på stillinger som hjemmehjælper for ældre, hvor han har cyklet rundt i Roskilde og sørget for, de kom i bad, blev givet deres medicin og havde lidt social kontakt. Vi ser meget frem til at arbejde med en skarp og skøn udvikler og person. 

På Olivers fridage vil du typisk kunne finde ham sammen med sine venner – på jagt efter solen og kolde drinks i en park eller på stranden. Måske endda en tenniskamp eller en lang gåtur et sted. 

Velkommen til teamet, Oliver.