fb-head-tag-img
two-column-image

Webbureau med fokus på vores kunders forretning

Vi er et københavnsbaseret webbureau med ekspertise i alt inden for webudvikling, integrationsløsninger samt drift og vedligeholdelse af webløsninger.

Vi hjælper alle typer af virksomheder med at bygge og optimere deres digitale tilstedeværelse, og vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

two-column-image

Vi bygger digitale og skræddersyede løsninger til mennesker

Vi bygger løsninger til mennesker!

Hos os er vores løsninger altid bygget til at imødekomme den menneskelige betjening og oplevelse i den anden ende; vores løsninger er intuitive, sammenhængende og brugervenlige.

Som webbureau og digitale rådgivere er det vores fornemmeste opgave i alle vores kunderelationer at slå ørerne ud og lytte. Vi stiller masser af spørgsmål og udviser oprigtig interesse i alt, hvad vores kunder beskæftiger sig med og deres oplevede udfordringer.

For at vi kan rådgive omkring den bedste løsning, er det vigtigt, at vi ved nøjagtigt, hvad vores kunder ønsker at opnå med sin digitale løsning, og hvilke forretningsmål den skal indfri.

Vi stiller derfor en masse spørgsmål, som hvorfor, hvad og til hvem, igennem hele vores projektarbejde for at sikre, at vi konstant er på rette vej og leverer den helt rette løsning.

two-column-image

Webbureau med solid erfaring og et bredt kundegrundlag

Vi er et erfarent webbureau, der igennem de sidste +10 år har arbejdet med mere end +100 virksomheder og grossister, fagforeninger, fonde og institutter, turist- og hospitality virksomheder og mange flere.

Vores engagerede og skarpe medarbejdere arbejder alle på at sikre, at vores kunder får den bedste tænkelige oplevelse med vores samarbejde og med den løsning, vi leverer.

Vi tror på langvarige kunderelationer, ærlig dialog og godt solidt arbejde.

two-column-image

Vi indfrier vores kunders digitale potentiale

Vi hjælper kunder fra mange forskellige brancher og industrier både i offentlige og private virksomheder.

Vi arbejder med både små, mellemstore og internationale kunder.

Vi arbejder bredt inden for både de anerkendte og de nyeste teknologier såsom; WordPress, Drupal, Magento, Shopify, Umbraco og mange flere!

+10 millioner

 Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

two-column-image

Vi integrerer vores kunders systemlandskaber

Vi hjælper jer med at afklare hvilke daglige og manuelle processer I har, og hvilke der med fordel kan automatiseres, så I kan anvende jeres medarbejderes eller din egen tid til mere værdiskabende opgaver end indtastning og vedligeholdelse.

Vi rådgiver omkring hvilke muligheder, der findes på markedet for at binde dit systemlandskab sammen og skabe en sømløs process.

two-column-image

Som webbureau er vi grundige fra første dialog

I Twentyfour indleder vi ofte vores projekter med at gennemføre et Requirement Specification Project (RSP) eller mere simplificeret, et afklaringsprojekt.

En RSP består hos os af en workshop, et fysisk møde, hvor vi sammen med kunden udarbejder et dokument, der angiver vores kundes krav, forretningsmål, mission, vision, KPI’er og behov.

RSP’en gennemfører vi i begyndelsen af et projekt for at sikre det mest effektive og værdifulde samarbejde med kunden. Det er også ofte under RSP’en at kunden bliver klar over andre kreative muligheder, som ikke tidligere har været belyst.

two-column-image

Vi udvikler, integrerer og automatiserer digitale processer og løsninger

Vi integrerer et samspil mellem vores kunders mange systemer, på tværs af fysiske og online touchpoints og på tværs af hele processen fra ordre- og lagerhåndtering, til betalings- og faktureringsløsninger.

Vi rådgiver og bygger digitale løsninger inden for bl.a.

three-column-icon

three-column-icon Corporate websites

Vi har hjulpet en masse forskellige virksomheder med at transformere forretningsidéer og virksomhedskoncepter til pålidelige og moderne digitale løsninger med fantastiske brugeroplevelser.

Se bare vores cases fra bl.a. ATP Ejendomme, Green Mobility eller Amnesty International Danmark.

three-column-icon

three-column-icon B2C webshops

Vi har god erfaring med udvikling og integrering af komplekse systemer og B2C webshops, der passer til virksomhedens, såvel som deres kunders, behov.

Se vores kundecase om DR Koncerthuset.

three-column-icon

three-column-icon B2B webshops

Vi har hjulpet en lang række B2B virksomheder, institutioner og organisationer med udviklingen af komplekse systemer, websites og webshops.

Se bare vores kundecases fra bl.a. Destination Bornholm og Rigsarkivet.

three-column-icon

three-column-icon Loginsystemer som NemID

Hos Twentyfour tilbyder vi integrerede loginsystemer som NemID og MitID. NemID er et webbaseret digitalt ID for borgere og virksomheder, der sikrer login på internettet til både offentlige og private selvbetjeningsløsninger.

three-column-icon

three-column-icon Drift og vedligeholdelse af systemer og websites

Vi hjælper mange af vores kunder via en drift- og hostingaftale, så de altid har tryghed i, at deres digitale systemer og websites er i drift 24/7 – på den måde, kan de altid levere de bedste oplevelser for sine kunder, slippe for bekymringer og spare tid.

Vi drifter og vedligeholder bl.a. for Ny Carlsberg Glyptoteket og Montus Business Academy.

three-column-icon

three-column-icon Selvbetjeningssystemer

Vi har udviklet en lang række selvbetjeningssystemer, der bl.a. forbedrer kommunikationen mellem virksomheden og dens kunder. Fordelen ved dette er, at man minimerer de interne ressourcer, der bruges på kommunikationen, og leverer nye data eller informationer til medarbejdere og/eller kunder.

Se bare vores case for bl.a. At Work.

three-column-icon

three-column-icon Integrationer mellem systemer

Vi har stor erfaring med integrationer i alle typer og størrelser: lige fra enkelte integrationer, til hele integrationslandskaber, hvor alle virksomhedens systemer er integreret og data synkroniseret på tværs af hinanden.

Se vores cases om Bella Centeret og Løwener.

three-column-icon

three-column-icon ERP integrationer

Vi har udviklet flere ERP systemer, som automatiserer, samler og integrerer arbejdsprocesserne i hele virksomheden, så medarbejderende kan arbejde hurtigt og effektivt. Et ERP system kan kort sagt håndtere alt lige fra salg, ordrebehandling, indkøb, lagerstyring, produktion og fakturering.

Se vores case for Nupo.