fb-head-tag-img

Vi er et webbureau med fokus på vores kunders forretning

Vi er et købehavnsbaseret webbureau med ekspertise i alt inden for webudvikling, integrationsløsninger samt drift og vedligeholdelse af hjemmesider og IT-systemer. Vi hjælper alle typer af virksomheder med at bygge og optimere deres digitale tilstedeværelse, og vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed!

three-column-icon

three-column-icon Vi udvikler

Vi er drevet af at hjælpe virksomheder med digitale udfordringer. Det gør vi ved at udvikle og omdanne forretningsidé, plan og koncept til tilpassede og skræddersyede digitale løsninger. Disse løsninger er unikke, hurtige og smarte – og så vil de forbedre virksomhedsresultatet.

three-column-icon

three-column-icon Vi integrerer systemer

 Uanset hvilket system, eller systemer, din virksomhed i øjeblikket har, vil vores mange års erfaring og omfattende ekspertise i integration sikre, at din nye, tilpassede, digitale løsning kan kommunikere med dine allerede eksisterende systemer.

three-column-icon

three-column-icon Vi drifter og vedligeholder

Drift og vedligeholdelse af dine digitale systemer og websites er mindst lige så vigtigt for at nå et godt virksomhedsresultat, hvis du spørger os. Derfor sikrer vores automatiserede overvågning, at dine digitale systemer og websites er i drift 24/7.

Skal vi hjælpe dig med dit digitale projekt?

Det kræver bare at du udfylder kontaktformularen, så rækker vores søde folk ud til dig hurtigst muligt.

Vi bygger digitale og skræddersyede løsninger

Vi bygger løsninger til mennesker!

Hos os er vores løsninger altid bygget til at imødekomme den menneskelige betjening og oplevelse i den anden ende; vores løsninger er intuitive, sammenhængende og brugervenlige.

Som webbureau og digitale rådgivere er det vores fornemmeste opgave i alle vores kunderelationer at slå ørerne ud og lytte. Vi stiller masser af spørgsmål og udviser oprigtig interesse i alt, hvad vores kunder beskæftiger sig med og deres oplevede udfordringer.

For at vi kan rådgive omkring den bedste løsning, er det vigtigt, at vi ved nøjagtigt, hvad vores kunder ønsker at opnå med sin digitale løsning, og hvilke forretningsmål den skal indfri.

Vi stiller derfor en masse spørgsmål, som hvorfor, hvad og til hvem, igennem hele vores projektarbejde for at sikre, at vi konstant er på rette vej og leverer den helt rette løsning.

Vi indfrier vores kunders digitale potentiale

Vi hjælper kunder fra mange forskellige brancher og industrier både i offentlige og private virksomheder på nationalt og internalt plan.

Vi arbejder bredt inden for både de anerkendte og de nyeste teknologier såsom; WordPress, Drupal, Magento, Shopify, Umbraco og mange flere!

detail-content-image

Hvad kan vi gøre for dig?

Uanset hvilket digitalt projekt du har i tankerne, så er vi sikre på, at vi kan være behjælpelige med at realisere det for dig.

Vi er altid klar på en uforpligtende snak over en god kop kaffe.

Vi integrerer vores kunders systemlandskaber

Vi hjælper jer med at afklare hvilke daglige og manuelle processer, og hvilke der med fordel kan automatiseres, så I kan bruge jeres medarbejderes eller din egen tid til mere værdiskabende opgaver end “blot” indtastning og vedligeholdelse.

For at muliggøre en mere effektiv arbejdsdag, har vi udviklet en helt specifik integrationsmotor, vi kalder den KOEBT og den er smadder smart!

Vi rådgiver omkring hvilke muligheder, der findes på markedet for at binde dit systemlandskab sammen og skabe en sømløs proces.

Som webbureau er vi grundige fra første dialog

Her i Twentyfour indleder vi ofte vores projekter med at gennemføre et Requirement Specification Project (RSP) eller mere simplificeret, et afklaringsprojekt.

Et afklaringsprojekt består hos os af en workshop, et fysisk møde, hvor vi sammen med kunden udarbejder et dokument, der angiver vores kundes krav, forretningsmål, mission, vision, KPI’er og behov.

Afklaringsprojektet gennemfører vi i begyndelsen af et projekt for at sikre det mest effektive og værdifulde samarbejde med kunden. Det er også ofte under afklaringsprojektet at kunden bliver klar over andre kreative muligheder, som ikke tideligere har været belyst.

detail-content-image

Vi udvikler, integrerer og automatiserer digitale processer og løsninger

Vi integrerer et samspil mellem vores kunders mange systemer, på tværs af fysiske og online touchpoints og på tværs af hele processen fra bl.a. ordre- og lagerhåndtering, til betalings- og faktureringsløsninger.

Vi rådgiver og bygger digitale løsninger inden for bl.a.

three-column-icon

three-column-icon Corporate websites

Vi har hjulpet en masse forskellige virksomheder med at transformere forretningsidéer og virksomhedskoncepter til pålidelige og moderne digitale løsninger med fantastiske brugeroplevelser.

three-column-icon

three-column-icon B2C webshops

Vi har god erfaring med udvikling og integrering af komplekse systemer og B2C webshops, der passer til virksomhedens, såvel som deres kunders, behov.

three-column-icon

three-column-icon B2B webshops

Vi har hjulpet en lang række B2B virksomheder, institutioner og organisationer med udviklingen af komplekse systemer, websites og webshops.

three-column-icon

three-column-icon Loginsystemer som NemID

Hos Twentyfour tilbyder vi integrerede loginsystemer som NemID og MitID. NemID er et webbaseret digitalt ID for borgere og virksomheder, der sikrer login på internettet til både offentlige og private selvbetjeningsløsninger.

three-column-icon

three-column-icon Drift og vedligeholdelse af systemer og websites

Vi hjælper mange af vores kunder via en drift- og hostingaftale, så de altid har tryghed i, at deres digitale systemer og websites er i drift 24/7 – på den måde, kan de altid levere de bedste oplevelser for sine kunder, slippe for bekymringer og spare tid.

three-column-icon

three-column-icon Selvbetjeningssystemer

Vi har udviklet en lang række selvbetjeningssystemer, der bl.a. forbedrer kommunikationen mellem virksomheden og dens kunder. Fordelen ved dette er, at man minimerer de interne ressourcer, der bruges på kommunikationen, og leverer nye data eller informationer til medarbejdere og/eller kunder.

three-column-icon

three-column-icon Integrationer mellem systemer

Vi har stor erfaring med integrationer i alle typer og størrelser: lige fra enkelte integrationer, til hele integrationslandskaber, hvor alle virksomhedens systemer er integreret og data synkroniseret på tværs af hinanden.

three-column-icon

three-column-icon ERP integrationer

Vi har udviklet flere ERP systemer, som automatiserer, samler og integrerer arbejdsprocesserne i hele virksomheden, så medarbejderende kan arbejde hurtigt og effektivt. Et ERP system kan kort sagt håndtere alt lige fra salg, ordrebehandling, indkøb, lagerstyring, produktion og fakturering.