fb-head-tag-img

Verdenskendt og uendelige muligheder!

JavaScript er det mest udbredte programmeringssprog i verden og er benyttet af 9,7 millioner udviklere eller 94,5% af alle websites. JavaScript er essentielt i udviklingen af responsive cross-platform websites og web apps.

 

two-column-image

Hvorfor skal du vælge JavaScript?

Der har over de seneste år været en eksplosion i design mulighederne i websites. Websites bliver i evigt stigende grad, designet til at være levende og dynamiske. Det har vi langt hen af vejen JavaScript at takke for. Sammen med HTML5, CSS3 og jQuery, giver JavaScript os nogle helt fantastiske muligheder for webudvikling.

two-column-image

Moderne front-end udvikling med JavaScript

Stort set alle moderne hjemmesider benytter sig af JavaScript. JavaScript er, kort sagt, redskabet som tillader os webudviklere, at puste liv i dit website. Du kender med sikkerhed allerede en masse af funktionerne. f.eks. et felt på en webshop med “køber du inden 20 min, 43 sek, får du fri fragt”, eller et chatvindue som giver kunden mulighed for at chatte med en medarbejder.

JavaScript og jQuery kan bruges til alt fra funktionaliteten af en enkelt knap, til animationer, visuelle effekter, interaktive kort, dialog bokse, videoafspiller og meget mere. Det her værktøj er et utrolig ekspressivt og stærkt programmeringssprog der dominerer webudvikling, som set i:

  • Web browser (som Angular og React).
  • Server-side (som Node).
  • Robotics og spiludvikling.
  • Desktop og virtual reality, osv.

Vores eget site, og de fleste vi udvikler, udvikles i WordPress, men vi er desuden eksperter i CMS’er som Umbraco, og Drupal.

two-column-image

Responsive jQuery udvikling

En af de mest fremragende JavaScript-biblioteker på tværs af browsere, jQuery, er tilgængelig med massere af plugins, det er fantastisk til mange forskellige SEO-værktøjer og får et website til at se mere professionelt ud og passer til moderne kundebehov. Vores udviklere bruger JavaScript og jQuery i mange af vores projekter:

two-column-image

Responsivt. Engagerende. Pålideligt.

God front-end udvikling kræver dygtighed, stor indsats og engagement. Det er vi sikre på hos TwentyFour, ved at levere upåklagelige resultater. Vores udviklere tilbyder spændende og pålidelige webløsninger din virksomhed fortjener, og arbejder løbende med at udforske nye teknologier, så vel som CMS implementeringsplatforme og selvfølgelig en lang række JavaScript funktioner.

Vi er en virksomhed med en lang liste af teknisk udfordrende projekter bag os, så vi er sikre på at vi kan hjælpe dig!

two-column-image

Hvem er vi?

Vi har bl. a. leveret super flotte og stabile websites for DONG Energy A/S (Ørsted)L’Oréal Redken.dk, og et væld af mange andre. Vores websites udvikles naturligvis altid efter dine ønsker og efter mobile first princippet. Så med mindre du ønsker andet, udvikler vi dit fremtidige website så det er reponsive og virker på tværs af alle platforme (f.eks. PC, iPhone, Android, iOS).

  • Dynamisk og levende.
  • Cross-platform – fungerer på kryds af alle platforme.
  • Skræddersyet til dig og dine behov.
  • Uendelige kreative designmuligheder.

Leder du efter en JavaScript udvikler til dit nye website, webshop eller leder du efter hjælp til assistance i forbindelse med din jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML eller Node.JS, så giv os et kald og lad os finde en løsning sammen.