fb-head-tag-img
two-column-image

Er dit website forretningskritisk?

Det er en hård proces at udvikle et skalérbart og fedt website til understøttelse af sin forretning. Vi kender det særdeles godt i TwentyFour, da vi har udviklet mere end 1.000 webprojekter siden 2010.

Vi har udviklet projekter for bl.a. Unity Technologies, HOD, DONG Energy (nu Ørsted), gymnasier og skoler, fagforeninger og flere store handelsvirksomheder, for hvem deres websystem er forretningskritisk. Flere af disse har en drifts- og opdateringsaftale (SLA/DevOps) med Twentyfour.

Et website eller webshop er ofte meget vigtig for virksomheder. Ved at få en DevOps / SLA(service-level agreement) aftale, opnås en højere sikkerhed, bedre vedligeholdelse og regelmæssige opdateringer. Uden disse funktioner risikerer sitet at blive hacket, eller pludseligt gå ned fordi systemet er forældet.

two-column-image

Webudvikling

Da Twentyfour er specialiseret i webudvikling, tager vi os af vedligeholdelsen af hjemmesider og websystemer, vi leverer:

  • Højere sikkerhed og stabilitet på websitet.
  • Sikkerhedsopdateringer.
  • Opdateringer, vedligeholdelse og support.
two-column-image

Sikkerhed og vedligeholdelse i realtid

Vi har et stærkt team af professionelle udviklere med en bred vifte af ekspertise og erfaring inden for forskellige områder af webudvikling. Vi er klar til at levere løsninger der hjælper din virksomhed med at trives.

Hos TwentyFour tror vi på problemløsning og høj præstationsevne. Derfor er det naturligt for os at se på, hvordan vi kan minimere vores kunders problemer og optimere præstationsevnen i opdatering og sikre forretningskritiske websystemer.

two-column-image

De mest populære efterspørgsler fra kunder inkludere:

  • Problemer relateret til website sikkerhed og vedligeholdelse.
  • Hackede websites.
  • Langsomme websites.
  • Ude af stand til at bruge funktioner i  WordPress, Umbraco, Drupal, osv.

Vil du lære mere om website sikkerhed og vedligeholdelse? Kontakt os nedenfor og en af vores administratorer vender tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!