fb-head-tag-img
two-column-image

Blandt de største

Hos Twentyfour udvikler vi Joomla websites og integrerer dine forretningskritiskesystemer. Når det kommer til Open Source CMS’er, er Joomla klart blandt de største og bliver bl.a. anvendt af Nintendo og den schweiziske regering.

two-column-image

Joomla til dine forretningsmæssige behov

Joomla er et pragtfuldt CMS (Content Management System). Joomla excellerer i alt fra små til store websites, og det er et super CMS til udvikling af webshops – både B2C og B2B.

Dine behov er ekstremt vigtige for os, så vi bygger naturligvis vores løsninger op fra helt fra bunden, således at de passer perfekt til dine ønsker. Derfor kan du frit vælge hvilke af vores utallige smarte funktioner, som giver mening for dig og din virksomhed.

two-column-image

Systemintegration til din webshop

Er du på jagt efter en ny webshop, kan vi selvfølgelig fuldt integrere denne med resten af din IT. Når vi er færdige, taler alle dine IT-systemer fuldstændigt sammen.

Når din kunde således køber et produkt på dit site, vil dit økonomi/ERP-system, lager-system osv. automatisk blive opdateret – helt uden at du skal foretage administrativt busywork. Dette er uanset, om du bruger eksempelvis Microsoft Dynamic Nav, C5, AX, e-conomic eller noget helt sjette.

two-column-image

Leder du efter et simpelt og elegant website eller en fuldt integreret webshop?

Så indstil blot jagten – for du er fremme!

Vi har en lang historik med udvikling af smarte sites og web apps til både store og små virksomheder, og vi har et væld af cases, som vi er meget stolte af.

Så hvis du vil have et lige så stabilt og fedt website eller system som f.eks. DONG Energy A/S og Grøn Koncert – så giv os et kald eller skriv os en mail nedenfor.