fb-head-tag-img

.NET har fokus på performance

Vi er certificerede i udvikling af bl.a. Dynamicweb, Sitecore og Umbraco CMS. Herudover har vi arbejdet på adskillige .NET (dotnet) baserede løsninger for både store og små kunder.

Vores typiske .NET kunder ønsker integrationer til eksterne systemer som bl.a. Microsoft Dynamics Nav, AX eller C5, hvilket er ét af vores primære fokusområder. .NET har fokus på performance – og er i øvrigt klar til både desktop og web applikationer. Kort sagt er det et ufatteligt kraftigt sprog, som åbner op for utallige muligheder.

three-column-image
two-column-image

Vi koder .NET dagen lang

Vi arbejder med .NET udvikling hver eneste dag hos Twentyfour. Typisk i forbindelse med enten Sharepoint, Umbraco eller Dynamicweb udvikling – eller hvis der eksempelvis skal udvikles en standalone app eller et kampagne website.

Vores kernekompetence er integrationer, og vi har udviklet flere ambitiøse projekter såsom HOD, DR Koncerthuset og Ny Carlsberg Glyptotek. Vi er meget erfarne inden for .NET, og vi har bred ekspertise i at sætte IIS servere op.

Til hosting af udviklingsprojekter (versionsstyring) bruger vi Basecamp, Git og GitHub/Bitbucket – både til .NET, C# og PHP. Det gør det ekstremt nemt for dig at følge udviklingen af projektet.

two-column-image

Skal man bruge .NET eller php?

Både PHP og .NET er meget kraftfulde, og vi er glade for begge sprog. Der er fordele og ulemper ved både .NET og PHP – typisk er udvikling i .NET en smule dyrere end udvikling i PHP. Der er dog mulighed for at lave flere typer websites/apps med .NET, da det er et sprog til både desktop og web.

Derudover er flere store CMS’er som f.eks. Umbraco og Dynamicweb baseret på .NET – og det er to CMS’er, vi bruger hyppigt i Twentyfour.

two-column-image

Dit projekt og dine behov

Vores mange års erfaring med .NET muliggør udvikling af adskillige typer projekter. Vi er bl.a. meget stolte af vores udvikling og implementering af Almen Indkøb og Danske Vandværkers projekter i .NET. Disse er blot få af vores mange succesfulde cases.