fb-head-tag-img
two-column-image

Praktikpladser til studerende som ønsker en fremtid inden for salg, rådgivning, forretningsudvikling, kundehåndtering og strategi.

Er du interesseret? Så har vi drømmemuligheden til dig!

Som praktikant i vores rådgivningsafdeling vil du fungere som assistent for vores team. Hos Twentyfour bliver du som praktikant ikke sat til at hente kaffe og lave kopier for resten af kontoret – i stedet vil du opleve at få en masse ansvar for projekterne og en stor portion ‘hands-on experience’.

Praktikperioden er minimum 4 måneder og passer perfekt til studerende fra f.eks. KEA, Århus Tech, CPH Business, Niels Brock eller et andet studie med en 2-årig uddannelse med afsluttende praktik.

+10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

two-column-image

Hvad går praktikken ud på?

Formålet med praktikken er at oplære dig i salg, rådgivning, kundehåndtering, forretningsudvikling og strategi. Vi ser praktikken som en oplagt mulighed for at oplære nye og ambitiøse personer, således at de kan tiltræde på enten fuldtid eller deltid efter afsluttet praktikforløb. Vi er derfor som udgangspunkt kun interesseret i praktikanter, som er interesserede i en karriere hos et digitalbureau.

Som vores nye praktikant vil du bl.a. arbejde med følgende:

  • Dialog med kunder
  • Specificering af opgaver (hvad skaber opgaven af værdi for kunden?)
  • Tilbudsgivning
  • Opsøgende salgsarbejde
  • Forretningsudvikling
two-column-image

Analyse af kunders forretningsmæssige situation og marked

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe vores team af sælgere/rådgivere med de opgaver, de vurderer, du kan varetage. Du vil altså blive trænet i salg, teknologi, rådgivning, forretningsgange, drift og økonomi. Twentyfour er en særdeles veldrevet forretning med mange spændende kunder som BUPL, L’Oreal, DR Koncerthuset og mange flere. Disse vil du komme til at arbejde med.

En typisk opgave, du vil skulle hjælpe til med, vil f.eks. være at bistå resten af teamet i salgsprocessen af en systemintegration mellem en webshop og et økonomisystem (ERP-løsning).

Eftersom Twentyfour lever af at udvikle værdiskabende digitale løsninger, forventer vi, at du har kendskab, eller som minimum interesse inden for, et par af følgende teknologier, platforme og emner.

  1. Frameworks som Porters Five Forces, SWOT, PEST.
  2. Koncepter bag online marketing
  3. Programmeringssprog som PHP, C#, Symfony, HTML, CSS og .NET
  4. CMS’er som WordPress, Umbraco, Magento, Drupal og Sitecore
  5. Økonomisystemer som Microsoft Dynamics Nav, Ax, C5, e-conomic og Dinero
two-column-image

En masse gåpåmod og drive

Vi forventer ikke, at du er programmør, økonom, eller ekspert i kode, men det er vigtigt for os, at du har en interesse for det digitale – og ikke mindst for forretningsoptimering. Vi skal nok oplære dig i, hvordan de forskellige systemer, frameworks og teknologier kan hjælpe vores kunder.

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af Twentyfour. Det er dit ansvar, at vores kunder får en fantastisk service og oplever, at vi hjælper dem videre med deres digitale udfordringer. Det vil i øvrigt være forventet, at du formår at skabe en god relation til kunder, samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne. I fællesskab med resten af teamet, naturligvis.

two-column-image

Søg jobbet!

Søg jobbet ved at sende din ansøgning samt CV til info@html24.net.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail eller ringe på +45 42 41 61 60, hvis du har nogle spørgsmål til stillingen.