fb-head-tag-img

Trods bankernes IT-systemer engang var enormt stærke, har vi erfaret, at nogle banker kæmper med deres nuværende systemer. Skal bankerne opbygge helt nye og dyre systemer, eller puste liv i de gamle?

two-column-image

Genopliv dine systemer med integrationer og microservices

For at forblive konkurrencedygtige skal organisationer (herunder banker) innovere og udnytte moderne teknologi.

I stedet for at nedlægge bankens nuværende systemer og opbygge nye og dyre løsninger fra bunden, kan vi i stedet skabe broer mellem en banks ældre systemer og nyere systemer.

Ved at forbinde eller integrere de gamle systemer (også kendt som legacysystemer) til nyere applikationer eller eksterne tredjepartssystemer, kan en række manuelle processer automatiseres.

two-column-image

Fra forhindring til fordel

Integration af bankernes gamle legacysystemer behøver ikke at være kompliceret. Omkostningerne er betydeligt lavere sammenlignet med udvikling og implementering af et nyt system, og risici med hensyn til bæredygtigheden af denne nye integrerede løsning er mindre.

Integrationsløsninger er enormt fleksible og vil reducere vedligeholdelsesomkostningerne uden at risikere forstyrrelse af de gamle systemer.

Hos TwentyFour har vi udviklet en lang række integrations- og microservice-projekter. Med omfattende erfaring indenfor integration, digitalisering og automatisering af arbejdsgange, har vores udviklere ikke fundet to systemer, som de ikke kunne integrere.

 

Nogle eksempler på vores arbejde er:

two-column-image

Hvad kan vi gøre for dig?

Twentyfour forstår de behov og udfordringer, som bankerne står overfor i en flygtig og hurtigt foranderlig verden. Med de nyeste teknologier inden for dataintegration, automatisering af arbejdsgange og webudvikling giver vi et nyt lag af fleksibilitet for organisationer.

Vi har opbygget et utal af digitale løsninger, der involverer dataintegration. Kontakt os her, og lad os optimere dine arbejdsgange.