fb-head-tag-img
two-column-image

En software der differentierer din virksomhed

Med kunder som Accenture PLC, Agilent Technologies, Vestas og Patterson Companies Inc, giver SAP CRM en kundeforholdsstyring/customer relationship management(CRM) software, som får din virksomhed til at skille sig ud. Med mere end 6000 virksomheder i hele verden, garanterer SAP CRM en digital oplevelse der øger produktivitet og salgstal.

I Twentyfour leverer integration mellem SAP og andre forretningssystemer for at konsolidere alle informationer og optimere arbejdsgange.

two-column-image

Hvad er SAP CRM?

SAP, CRM system, (kundeforholdsstyring) softwaren er velegnet til organisationer i alle brancher. Dette softwareværktøj hjælper dig med at styre og analysere brugeraktiviteter til markedsføring, salg og kundeservice.

SAP CRM leverer også yderligere værktøj og tjenester til kundeanalyse, sociale medier, samarbejde, personalisering og e-handel for at skabe kundeengagement og operationel topkvalitet.

two-column-image

Fordele ved at bruge SAP CRM

SAP CRM er bygget til at forbedre kundeengagement, øge produktiviteten og er en software, der giver en unik digital oplevelse til din virksomhed og kunder. Med evnen til at generere personlige kundeoplevelser på tværs af flere kanaler som mobil, social, e-handel osv., er SAP en CRM, der sikrer indsigt.

Ved at integrerer SAP CRM med andre forretningssystemer i din organisation, kan dit team samle alle informationer et sted. Det vil forbedre processen og hastigheden i din virksomhed, som øger effektiviteten, give informationer i realtid, reducere omkostninger og mange timers manuelt arbejde.

 

Andre fordele/funktioner inkluderer:

  • Personlig kundeoplevelse.
  • Eliminering af manuelt arbejde gennem automatiserede support processer.
  • Forbedret ledelse af virksomheden.
  • Salesforce automatisering.
  • Nem udveksling af funktionalitet og data med andre systemer.
  • Et integreret operativ system.
two-column-image

Hvad kan vi gøre for dig?

Twentyfour er et digitalt bureau, der er specialiseret i dataintegration, automatisering af arbejdsgange og webudvikling.

Beliggende i København skaber vores professionelle udviklere digital kemi og leverer de bedste løsninger til vores kunder i et tempofyldt digitalt miljø. Vi sikrer integrationer, der automatiserer arbejdsgange, optimerer produktiviteten og hjælper dine teams med at få et samlet overblik over kundedata.

 

Eksempler på vores arbejde inkludere:

two-column-image

Start et projekt med os

Vil du finde ud af mere om SAP CRM? Ønsker du at høre mere om integration og automatisering? Vores rådgivere og udviklere vil være glade for at høre dine projektidéer.

Kontakt os nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig!