fb-head-tag-img
two-column-image

Kom indenfor!

Vi elsker at tale om alverdens digitale emner! Både med kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere, konkurrenter og folk, vi ikke kender endnu. Derfor vil vi gerne åbne dørene op og invitere indenfor til en række forskellige arrangementer og events i mødet med sparringspartnere, kommende kunder, kommende medarbejdere og digitale eksperter.

Kom med som gæst i vores studie

Vi kunne vi rigtig godt tænke os at invitere dig med som gæst i stolen til et af vores kommende arrangementer. I en Live streaming session eller til et fysisk morgenmøde, hvor vi har en åben dialog om eks. forretningsideer, kunderejser, hvordan man nailer online-universet som virksomhed, virksomhedskultur og hvordan man sikrer, at denne skinner igennem i ens online kanaler, og hvad alt dette betyder for forretningen og for kunderne.

two-column-image

Vores setup

Vi forbereder et brief, hvor vi i samarbejde med jer bliver enige om emner, vi gerne vil omkring – og Rasmus skal nok sørge for at guide det sikkert igennem rækken af emner og spørgsmål og sikre interaktion med lyttere undervejs.

Hele seancen varer ca. 1. time inkl. Q&A. Online sessionen filmes hos os i flotte rammer og med et professionelt kamera, lyd & lys-setup. Både Live og efterfølgende kan den producerede video + fotos frit bruges på div. platforme i marketingsøjemed. Vi markedsfører eventet ca. 2 uger op til live datoen, og markedsføringsmateriale i form af teaser videoer, tekst og billeder står naturligvis også til frit brug for vores gæst. I nogle tilfælde skriver vi ligeledes en supplerende artikel om emnet, som naturligvis også kan deles.

two-column-image

Vil du sidde med?

Vi håber, I kunne have lyst til at lave et inspirerende og levende webinar med os, hvor vi sammen deler ud af vores historier, erfaringer og ideer! Hvis du har lyst til at være med, så send Rasmus en mail på ras@twentyfour.dk for at tage en snak omkring aktuelle digitale emner.