fb-head-tag-img

Afholdt webinar om hvordan du fanger dine leads med call-to-actions!

I midten af marts, afholdte vi et et tyve minutters webinar om hvordan du fanger dine leads med call-to-actions. På vores event stillede vi skarpt på, hvordan du bygger eller optimerer dit website, så det genererer flere leads til salgsafdelingen ved hjælp af bl.a. call-to-actions funktioner, engagement funnels, hurtig responstid og velvalgt kodning. Kodningen og de rette system-integrationer betyder meget for dit websites performance, for brugeroplevelsen og for tiden det tager, fra en potentiel kunde har besøgt dit website, til der ligger et varmt lead hos din salgsafdeling – klar til at blive kontaktet.

Hvad havde vi fokus på under eventet?

  • Hvordan du skaber velplacerede call-to-actions på din hjemmeside.
  • Hvordan du etablerer engagement funnels, der leder dine kunder den rigtige vej i brugerrejsen og mod din ønskede konvertering.
  • Hvordan du bygger dine systemer sammen, så du sikrer opsamling af data, får kontaktinfo på dine leads og får dialogen i gang.
  • Hvordan vi selv skaffer leads her hos os i Twentyfour!

Vil du gense vores afholdte webinar?

Var du ikke med på eventet? Så har du mulighed for at gense vores webinar og blive klogere på hvordan du fanger dine leads med call-to-actions. Du kan se eventet direkte på siden, eller springe direkte over på vores YouTube kanal ????

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan call-to-actions kan hjælpe dig med leadgenering? Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi er altid klar på en uforpligtende snak.