fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Forbedret, mere elegant og forsimplet bookingsystem, der gør det lettere at booke et kursus hos Højskolen Marielyst

Højskolen Marielyst er en højskole der tilbyder kurser, forløb og en masse andre spændende aktiviteter for den ældre generation.

Højskolen marielyst mener at det at være aktiv er essentielt for et sundt, glædeligt og meningsfyldt liv. Derfor, tilbyder skolen mange aktiviteter og forløb der inspirerer deres elever og bringer dem viden, glæde og mod til at udforske deres interesser i en senere alder. Disse korte kurser har stor variation af fag og emner og er i sin praktiske og pædagogiske tilgang målrettet ældre generationer.

Som en virkningsfuld og betydningsfuld uddannelsesinstitution, havde Højskoen Marielyst behov for et forbedret bookingsystem af deres kurser og lokaler på deres hjemmeside. De havde allerede en midlertidig løsning i deres WordPress/WooCommerce, men de oplevede konstant uoverensstemmelser og fejl, når deltagere prøvede at booke et kursus eller et lokale.

Opgaven lå i at udvikle en løsning der kunne holde styr på de bookede lokaler og antallet af deltagere der valgte de forskellige kurser

Højskolen Marielyst ledte efter et erfarent digitalt bureau, som kunne forbedre deres booking system.

Derfor, tog Højskolen Marielyst fat i Twentyfour og gav bureauet en liste med krav til en potential løsning. Under flere møder og workshops blev en handlingsplan for hele eksekveringen lagt, justeret og præciseret.

Twentyfour startede med at lave et detaljeret analyse af den potentielle løsning. Baseret på møderne og de afholdte workshops var Twentyflour endelig i stand til at fremvise et midlertidigt løsningsforslag til kunden.

 

Besøg Højskolen Marielyst her!

Backend til website:
WordPress / WooCommerce & PHP
DevOpS Værktøj:
Docker
Andre teknologier:
e-conomic Integration, Cookie Information, Twentyfour Security Package, KOEBT Integration
Tid:
4 måneder
Kode:
15.220 linjer
Ansvarlige:
Lukas, Joakim

Projektet

Højskolen Marielyst havde mange udfordringer ved deres hjemmeside og bookingsystem. De manglede et praktisk og simpelt system til at holde styr på både bookede lokaler og hvor mange personer der havde valgt de forskellige kurser.

De bad Twentyfour om at skabe en løsning, hvor bookingforløbet fungerede præcist og intuitivt. Det betyder at når to eller flere personer vil deltage i et specifikt kursus og når en af dem booker den, vil alle få en bekrætelsesmail, hvilket ikke var tilfældet før.

Resultatet

Twentyfour byggede en fed digital løsning for Højskolen Marielyst ved at integrere WooCommerce og e-conomic. Derfor når et kursus var booket, kunne en regning blive sendt til kunderne med det samme.

Derudover, implementerede Twentyfour Mailchimp og bus pick-up muligheder fo særlige aktiviteter og kurse i særlige lokationer.

Ved at implementere dette reducerede Twentyfour tiden det tog at skabe kurser i bookingsystems back-end og kunne derfor lade Højskolen Marielyst fokusere på deres forretning. Dette forbedrede kundetilfredsheden hos Højskolen Marielyst og minimerede menneskelige fejl ved de mannuelle procedurer.

Efter udvikling af projektet, overtog Twentyfour også ansvaret for vedligeholdelse af deres primære hjemmeside, hvilket inkluderede en update af side, hosting, SSL, sikkerhedspakker ved KOEBT integration.

left-column-image
right-column-image