fb-head-tag-img

God til koordinering, ledelse og planlægning? Bliv projektleder hos HTML24!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi er i vækst og har brug for en ekstra projektleder til vores team på 5 mand i projektledelsen.

Er du god til excel, elsker detaljer og kan holde hovedet koldt i travle situationer? Så læs med her! Vi har nemlig drømmejobbet til dig! Vi mangler en knivskarp projektleder der tør tage ansvar, er god til at planlægge, elsker kommunikation og forstår forretning. Du kommer til at arbejde med fede store kunder og dygtige kollegaer i et af Danmarks bedst performende digital bureauer!

Hvad går jobbet ud på?

Vores nye projektleder spiller en central rolle i processen fra opstart af projekter frem imod levering til kunden. I de fleste tilfælde vil din rolle være at overtage projekter efter en rådgiver har etableret den første kontakt og konceptbeskrivelse sammen med en kunde. Du vil både overtage kundekontakt og ledelse af projektet. Der vil dog også være en del opgaver, hvor du selv kører dialogen helt fra start.

Du vil bl.a. skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt med kunder
 • Specificering af opgaver
 • Tilbudsgivning
 • Projektledelse
 • Koordinering af ressourcer og medarbejdere
 • Rådgivning om proces sammen med en rådgiver
 • Teknisk problemløsning sammen med udviklere og alene
 • Konflikthåndtering ved opståede problemer
 • Coaching og ledelse af udviklingsteamet på projektet
 • Forretningsmæssig rådgivning af kunder

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for at alle leverancer leveres til tiden og med høj kvalitet. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne.

Vores kunder er bl.a. L’oreal, DONG Energy, Telia, Folketinget og mange flere. Du får ansvaret for en god portion af disse og vi lytter til dine holdninger. Det samme gør kunderne.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode ledelsesevner, struktur og viljestyrke og mentalt overskud i pressede og travle situationer. Du vil have en enormt vigtig rolle i HTML24, da du skal sørge for både mersalg og projektkoordinering. To af de absolut vigtigste elementer i successen for HTML24.

Det er vigtigt, at vores nye projektleder er god til at lytte og formulere sig godt, kort og forståeligt både mundtligt og på skrift – også på engelsk. Kort sagt skal du være en god ambassadør for HTML24.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 5 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til flere 100 danske og internationale virskomheder. Vores primære kunder er bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi cirka 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder primært med digital procesoptimering, automatisering og eksekvering. Kort sagt, vi bygger ting på internettet. Vores primære platforme er PHP, Symfony, WordPress og Drupal. Vi arbejder dog også med Umbraco, Dynamicweb, Microsoft Dynamics Nav, SAP, C5, mobil-apps, e-conomic og flere andre platforme. Vi lægger stor vægt på at levere, det vi lover, til den dato vi har lovet. Når det ikke går som planlagt har vi fokus på kommunikation og løbende forventningsafstemning internt og med kunder. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.
 • Automatisering af manuelle processer gennem digitale løsninger

Hvad forventer i så af mig?

Du har f.eks. en relevant mellemlang eller lang videregående Tech/IT/økonomi/projektledelses-orienteret uddannelse (HA, cand.merc, Informationsvidenskab, Digital design eller lignende) og det vil være en klar fordel, hvis du for eksempel har bureauerfaring. Du kan også have arbejdet som eksempelvis projektkoordinator, projektleder eller i en lignende koordinerende og ledende rolle. Vi er åbne for mange muligheder. Det vigtigste er at du er selvsikker og kan klare opgaven. Ikke om du har en særlig uddannelse.

Som person er du engageret og skaber tillid ved den måde, du omgås andre mennesker, både over for vore kunder og indadtil i forhold til dine kolleger.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en lækker telefon, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

fodboldkamp
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Billedet herover er fra en fodboldkamp i Parken. Danmark tabte desværre, men vi hyggede os!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. Februar 2016.