fb-head-tag-img
two-column-image

Lad ikke Modulus stå alene

En integration mellem Modulus’ systemer (f.eks. DMS) og fagforeningens resterende systemer er ikke til at tage fejl af. Integrationen sænker sagsbehandlingstiden, sikrer ensartet data og giver et langt mere brugervenligt flow.

two-column-image

Modulus bruges af størstedelen af a-kasser

Systemet har vist sig vældigt brugbart, da det nedsætter sagsbehandlingstiden betydeligt og strømliner fagforeningens interne processer.

Modulus er utvivlsomt et ganske effektivt redskab for fagforeninger og a-kasser. Men systemet står dog alene, og dets potentiale bliver sjældent fuldt udnyttet.

Derfor anbefales det, at man tager det næste skridt og forbinder (integrerer) Modulus med fagforeningens/a-kassens resterende systemer.

two-column-image

Fordelene ved single sign-on integrationer

Det er blevet langt nemmere for medlemmer at udfylde og finde blanketter. Alt er samlet på ét sted med single sign-on, således at medlemmerne kun skal logge på én gang.

Blandt fordelene ved disse integrationer er:

  • Nemmere og mere overskueligt flow for medlemmer.
  • Hurtigere sagsbehandling.
  • Langt højere brugervenlighed.
  • Mindre supporttid.
  • Specialdesignet front-end.

BUPL tog næste skridt

For BUPL udviklede vi en integration med Modulus DMS. Vi forbandt med andre ord BUPL’s Modulus med deres online medlemsplatform, således at medlemmerne kan udfylde blanketter direkte fra websitet. Integrationen tillod desuden Twentyfour at lave et flot specialbygget design til Modulus, som følger BUPL’s visuelle identitet.

For at kunne udfylde blanketter er det lovpligtigt at verificere sig gennem NemID. For at skåne brugeren for unødvendig og overdrevent NemID-brug udviklede vi en særlig løsning i samarbejde med NetCompany – en single sign-on løsning med NemID-integration mellem websitet og NetCompany’s login-systemer.

 

Konkret fungerer flowet nu således: Første gang brugeren logger ind i systemet, skal brugeren verificere sig med NemID. For fremtiden skal brugeren aldrig igen røre sit NemID – men skal blot logge ind med sit ønskede brugernavn og password.

Foruden BUPL har vi også udviklet løsninger for fagforeningerne HOD.

detail-content-image
detail-content-image