fb-head-tag-img

Open graph – Website, SEO og SoMe optimering

Bo Møller deler ud af sine tips og tricks

Hvis du varetager et website, som er vigtigt for din/jeres forretning og du ikke rigtig ved hvad open graph betyder, så kan det godt være du skal kigge med her – da du muligvis går glip af kunder.

Ligesom man skal lave “SEO titler” og “SEO beskrivelser” til google, skal man lave det samme (+ billeder!) til Facebook, LinkedIn, Twitter og andre sociale medier.

“I videoen forklarer jeg en kollega om emnet, men jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne dele den med resten af verden, hvis altså andre lige skal have opfrisket hvordan det nu lige fungerer med open graph.” – Bo Møller

PS: Videoen blev optaget tidligt i morges inden en omgang padel-tennis, hvilket er årsagen til det fine sports-outfit ????

Se videoen på dette LinkedIn-opslag

I videoen kan du høre Bo fortælle om, hvordan man bruger open graph til at få sin hjemmeside til at se bedre ud på Facebook og andre sociale. Han fortæller om hvilke værktøjer der kan bruges, bl.a Facebook Developer Tool og Yoast SEO, og hvordan man finder rette format til sit billede.

Bo Møller og Twentyfour har i mange år arbejdet med it-løsninger og deler gerne ud af viden og erfaring.

Hold dig opdateret og følg Bo Møller på LinkedIn

Er du nysgerrig på Twentyfour, så kontakt Kristian Thaulow, Head of Account Management på info@twentyfour.dk og hør, hvad vi kan gøre for dig.