fb-head-tag-img

Vi søger: WordPress og php haj med forstand på servere og MySQL på deltid el. som studiejob (DevOps)

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi søger netop nu en dygtig udvikler med bred erfaring indenfor php. Din rolle vil være at bidrage til opbygningen af en support- og overvågnings-afdeling/DevOps i HTML24.

Vi forestiller os, at du f.eks. læser datamatiker, datalogi eller lignende. Det kan også være at du er selvlært. Uanset hvad forventer vi, at du har erfaring med udvikling af webbaseret software og i særdeleshed WordPress. Du vil håndtere opdatering af vores 50+ kunder der kører på WordPress løbende. Vi forventer at du kan sætte system i vores kunders opdateringer og i øvrigt være med til at udvikle systemer der overvåger kundernes websites. Det er en kæmpe plus hvis du har erfaring med andre teknologier, da vi forventer at udrulle et lignende setup for kunder i andre CMS-platforme, herunder bl.a. Umbraco på .NET platformen.

Det er vigtigt for os at du har erfaring med nedenstående:

 • php
 • WordPress
 • MySQL
 • Apache
 • git

Herudover er det et meget stort plus, hvis du har erfaring med andre teknologier og systemer.

Hvad går jobbet ud på?

Primært vil jobbet bestå i, at håndtere løbende opdatering og support af vores kunders websites. Det kræves derfor at du er god til at sætte ting i system og at løse forskelligartede problemer.

Du vil bl.a. skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Udvikling og vedligeholdelse af større systemer og mindre websites, både i WordPress og alm. php
 • Tænk-ud-af-boksen fixes til alvorlige problemer
 • Programmering i HTML/CSS, Javascript, jQuery, og php
 • Systematisering af rutiner vedr. opdatering og overvågning af websites
 • Udvikling af systemer til at hjælpe os i dagligdagen vedr. drift af vores kunders websites

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere, som i fællesskab leverer alt kode til vores kunder. Vi arbejder ofte under pres og skal levere forretningskritiske løsninger på rekord tid, så det er meget vigtigt du har det fint med stramme deadlines og at tænke ud af boksen når der skal løses problemer. Vi forventer du har kendskab til designmønstre, performanceoptimering, git, flere programmeringssprog, flere CMS’er, mobiloptimerede websites og tendenser på web.

Din fornemmeste opgave vil dog ikke være at arbejde på enkeltstående projekter, men at kende til størstedelen af vores kunder og forstå at holde deres sites opdaterede.

Du vil arbejde mellem 10 og 15 timer om ugen.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 5 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til mere end 300 web- og reklamebureauer samt større virksomheder i Skandinavien. Vores primære kunder er netop bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi knap 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic, og vi lægger stor vægt på at levere, det vi lover, til den dato vi har lovet. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. Juni 2015.