fb-head-tag-img

Vi søger: Studerende til arbejde med growthhacking/online marketing

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

For 2-3 uger siden lukkede vi et stort salg hos HTML24.

Lige inden vi lukkede salget sendte vi ovnestående billede til kunden. Vi var super spændte og vil gerne vise vores begejstring til kunden.

Kunden synes det var sjovt. Det synes vi også selv 🙂

Sjove indslag og resultater

Det fjollede billede viser meget godt, hvordan vi opererer. Vi er et tæt knyttet team med plads til fjolleri, sjove indslag og forskellige meninger. Vi elsker at brainstorme om idéer og vi elsker at finde på nye måder at lave marketing, sælge webprojekter eller arbejde.

Ikke at vi mangler faglighed. Det gør vi bestemt ikke! Hos HTML24 brænder vi for at levere resultater og vi elsker at levere fantastisk softwareudvikling og programmering.

Den første marketingmand (Eller kvinde!)

Vi har ikke tidligere haft marketingmedarbejdere hos HTML24. Rollen har været besat af mig, Bo Møller. Jeg elsker marketing og brænder for online forretning. Det betyder også at meget af vores marketing har været bundet op på min person eller andre af de udadvendte medarbejdere hos HTML24. Se f.eks. Rasmus Aagaards instagram. Rasmus er vores Head of Account Management. Eller tjek min Instagram.

Når du starter hos HTML24 bliver du vores første dedikerede marketingperson. Du kommer til at arbejde tæt sammen med mig og jeg har en forventning til at du tør tænke selvstændigt og ud af boksen. Vi er ikke dit everyday agency. Vi er ligeglade med, om konkurrenterne synes vi er fjollede, gakkede eller har en underlig måde at gøre tingene på. Vi når vores og vores kunders resultater og vi hygger os af h******s til på kontoret 🙂

Her er i øvrigt en rigtig effektiv facebook-reklame vi har haft kørende for nyligt.

Forventede marketing-opgaver

Forvent at du kommer til at arbejde med bl.a. følgende strukturerede opgaver;

  1. Cases til vores website.
  2. PR (Få HTML24 i medierne!)
  3. Updates til vores HTML24 Facebookside.
  4. Udarbejdelse af landingpages. Se f.eks. html24.dk/ax-integration.
  5. Sikre at vores website altid står knivskarpt, hvad angår indhold.
  6. Tænk-ud-af-boksen-marketing (Growth hacking!). Eksempelvis forventer jeg du sætter dig ind i Instagress, Facebook ads, Instagram ads, Campaign Monitor, Evt. muligheder vi kunne have med Pinterest (Billeder af kontoret?), muligheder med retargeting? Skal vi udtale os om Blockchain eller måske ethereum (Som bli’r det nye sort!)?
  7. Diverse opgaver fra mig (Bo) eller de andre i ledelsen.

Hvem er du?

Vi regner med at du er studerende. F.eks. på Københavns Universitet, Aalborg Universitet i København, ITU, CBS, KEA eller et lignende studie. Vi forventer at du kan arbejde 10-20 timer om ugen. Derudover tænker vi, at du passer bedst ind, hvis du er frisk på eventyr, udfordringer og at tænke ud af boksen.

Du skal kunne kommunikere på hhv. engelsk og dansk. Derudover forventer vi du har grundlæggende kendskab til tech-branchen, webudvikling og online marketing.

Hvem er vi?

Tjek jobsiden eller læs om os på siden det eventyrlystne digitalbureau.

Nederst i indlægget her har jeg sat lidt hyggelige billeder ind fra kontoret i øvrigt.

Sådan søger du

Send en ansøgning til mig, Bo Møller. Min e-mail er bm@html24.dk. Prøv at tænke lidt ud af boksen 🙂

Lidt billeder af os

Et billede i gården ude foran kontoret på Amager.

Bjarke og Christian vinker. Jeg sidder og tager selfie’n.

Fra go-kart-banen på Amager

Rasmus Aagaards instagram. 

Fra det ugentlige planlægningsmøde i projekt- og salgsafdelingen.