fb-head-tag-img

Ungarbejder/studentermedhjælp/alt-mulig-person til HTML24

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vores nuværende “alt-mulig-person” i HTML24 stopper desværre ved udgangen af maj-måned. Derfor har vi brug for en ny. Så hvis du er frisk på forskellige opgaver, så er det måske dig vi søger.

Konkret er det bl.a. følgende opgave-typer du vil skulle udføre:

  • Gøre frokost klar og rydde af bagefter
  • Gøre rent i hele kontoret en gang om ugen
  • Købe diverse kontorforsyninger og husholdningsvarer til virksomheden
  • Arrangere events som julefrokost, sommerfest og lignende
  • Aflevere papirer og breve i Københavnsområdet
  • Dekorere/indrette kontoret
  • Rydde op på lageret
  • Gøre klar til fredagsbar
  • Gøre klar til møder
  • Sprede god stemning 🙂
  • Lave diverse småopgaver for projektledere og direktøren i virksomheden

Det er vigtigt du har gå-på-mod og er villig til at klare opgaver af forskellige typer. Den ene dag kan det være du skal rydde op hele dagen og den næste dag er det muligt du skal deltage på en messe og snakke med kunder. Vi forventer at du har højt humør og kan håndtere at arbejde alene om mange af dine opgaver.

Du vil som udgangspunkt skulle arbejde 2 timer hver dag, mellem kl. 11 og 13. Hvis du er den helt rigtige person kan vi måske aftale at du kun skal arbejde 2 eller 3 faste dage om ugen. Nogle dage kan det være mindre – andre kan det være mere. Hvis du har en enkelt eller to dage i løbet af ugen som du ikke kan arbejde, så kan vi sagtens finde en løsning på det.

Krav til dig

Vi forestiller os at du f.eks. er mellem 15 og 25 år gammel, men alder er ikke nødvendigvis en begrænsning. Du kan fint være studerende eller have et sabbat-år med ønske om lidt arbejde.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 4 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret mere end 1.000 webprojekter. Vi er et digitalt bureau som har specialiseret sig i webudvikling og digitalisering af manuelle processer.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic, og vi lægger stor vægt på at levere, det vi lover, til den dato vi har lovet. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

  • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
  • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
  • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 25. maj 2014.