fb-head-tag-img

Sådan fungerer det når Twentyfour deltager til et netværksmøde

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

For nyligt blev vi inviteret til et netværksmøde arrangeret af Ri, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.

Her gav vores adm. dir. Bo Møller, et par bud på nogle oplagte digitaliseringsmuligheder. Som noget nyt har vi i denne omgang prøvet at optage oplægget fra Bo, så du og andre kan se hvad der bliver talt om til sådan et et netværksmøde.

Bos oplæg handlede om “softwarerobotter” som dækker over automatisering af manuelle processer, gennem software. I oplægget fortalte Bo om bl.a. en “digital receptionist”, vores bot til overvågning af websites, samt hvordan man kan automatisere store dele af processen for medlemsoprettelse i organisationer med medlemmer.

Se hele Bos snak i videoen herunder.

Hvis du interesserer dig for automatisering, digitalisering og softwarerobotter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller kontakte vores adm. direktør, Bo Møller, direkte på bm@html24.dk. Så hjælper han gerne med både at få dig på nyhedsbrevet og eventuelt at få talt om jeres behov.