fb-head-tag-img

Studerende eller nyuddannet? Kan du programmere PHP, C#, Java eller lignende? Bliv systemudvikler hos HTML24!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Er du dygtig til software udvikling? Er du glad for web og online teknologier? Betragter du dig selv som en problemløser? Så er det måske dig vi mangler hos HTML24!

Bliv systemudvikler hos HTML24!

Vi forestiller os at du f.eks. læser datamatiker, datalogi, softwareudvikling, matematik, eller måske et andet teknisk fag på en uddannelse i Københavnsområdet. Det kan også være at du netop har færdiggjort dit studie.

Typisk får vi mange ansøgninger fra både nuværende og tidligere studerende på DTU, KU, Århus Universitet og KEA. Det er naturligvis helt OK, hvis ikke du studerer eller tidligere har læst på en af de institutioner. Vi forventer dog at du har kendskab til et par af følgende teknologier (Ikke nødvendigvis alle).

 1. Programmeringssprog som PHP, Symfony, C#, .NET, Java, Pythong eller lignende
 2. Content Management Systemer som WordPress, Umbraco, Magento, Sitecore og Drupal.
 3. Serverkonfiguration, deployment og VM-setups (Apache, Litespeed, Windows Server, Docker, Jenkins)
 4. Frontend- og web-teknologier (HTML, CSS, Sass, jQuery, Angular JS eller Node.js)

Hvad går jobbet ud på?

Du vil komme til at arbejde på projekter for alle vores kunder. Herunder bl.a. DONG Energy, Telia, Grøn Koncert og mange flere. Herudover vil du blive en del af udviklingsteamet som står bag vores integrationsplatform KOEBT. Platformen håndterer udveksling af data mellem bl.a. bogholderi-systemer og webshops.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere, som i fællesskab leverer alt kode til vores kunder. Vi arbejder ofte under pres og skal levere forretningskritiske løsninger på rekord tid, så det er meget vigtigt du har det fint med stramme deadlines og at tænke ud af boksen når der skal løses problemer. Vi forventer du har kendskab til designmønstre, performanceoptimering, git, flere programmeringssprog, flere CMS’er, mobiloptimerede websites og tendenser på web.

Se flere af mange af vores imponerende cases her.

Hvordan er arbejdsforhold og løn?

Du vil blive ansat som timelønnet medarbejder den første periode, med mulighed for funktionær-ansættelse senere. Lønnen er efter kvalifikationer.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemme, på kontoret og på alle mulige andre måder, afhængig af hvad der passer i dine studie- og arbejdsplaner.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Her er lidt forskellige gode grunde

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte vores os på mail (info@html24.net) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på info@html24.net. Gerne hurtigst muligt.