fb-head-tag-img

Content marketing & communication internship

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

English version here.

HTML24 – 35 medarbejdere, 10 nationaliteter

Vi er et team på 35 med 10 forskellige nationaliteter. Vores fælles mål er at løse komplekse forretningskritiske problemer, med digitale værktøjer. Kort fortalt, udvikler vi store integrations-, digitalisering- og automatiseringsløsninger for store danske virksomheder, såvel som for det offentlige. Se evt. vores cases eller læs om digitalisering her.

Der er en fantastisk stemning i HTML24. Alle medarbejdere arbejder tæt med hinanden på kryds af faggrupper.

Den travle arbejdsuge nyder vi at slutte med et par fredagsøl (eller et glas bourbon).

Læs mere om os her.

Vidste du, at vi har et af de mest populære danske digitale bureauer på Facebook?

Er du én af vores nye to interns?

Vi forestiller os at du studerer kommunikation, marketing, business development eller lign. Du er rationel, en team player, elsker at omfavne nye udfordringer og ikke mindst forretningsorienteret.

I marketingafdelingen tager vi vores arbejde dybt seriøst. Samtidigt skal vores kreativitet drives af godt humør og humor, og vi finder virkelig glæden i vores arbejde.

Vi elsker at eksperimentere og finde nye interessante måder at udføre vores højeste kald: At få gode leads, så billigt som overhovedet muligt.

HTML24 er i færd med at implementere vores nye marketing strategi, som fokuserer benhårdt på online marketing. Gennem en struktureret og datadreven tilgang til markedet, skal der skabes store mængder content – både til de sociale medier og til annoncering.

Du vil blive en del af et team på 4, som ene og alene udvikler strategier og skaber content.

Du vil få chancen for at arbejde med  en central rolle og dine ideer vil blive taget så ganske seriøst.

Derfor er det væsentligt, at du er kreativ, og enten allerede har erfaring med Photoshop og Illustrator, eller med blod på tanden, lynhurtigt kan sætte dig ind i det.

Intern i HTML24

Vores internship er 4-6 måneder fuldtid fra 9:00-17:00. Vi tager vores internships ekstremt seriøst, da internships er vores primære rekrutteringsplatform. I HTML24 laver vores interns rigtigt arbejde. Du vil aldrig blive sat til at lave kaffe eller stå ved kopimaskinen. Modsat forventer vi at du giver dit fulde.

Du vil blive tildelt en mentor under internshippet (vores marketing manager Simon Miller), som vil guide dig, og hjælpe dig med at udvikle dig under internshippet.

Efter internshippet, er det vores forhåbning at du vil fortsætte din karriere i marketing. Efter et endt internship, ansætter vi typisk 2-4 interns.

Læs mere om internships hos HTML24 her.

Arbejdsopgaver i vores marketingafdeling

Dine arbejdsopgaver kommer til at være ganske alsidige. Vi laver branding på alverdens forskellige leder og kanter, og eksperimentere hele tiden med nye kanaler.

Så opgaverne vil bl.a. inkludere:

 • Udvikling af marketing strategier
 • Content- og copywriting
 • SEO Strategi
 • Facebook strategi
 • Markedsanalyse
 • Grafisk arbejde (Illustrationer, ads, fotoredigering)
 • Lave bulletpoints
 • Posts på de sociale medier
 • Landing pages
 • Diverse opgaver fra mig (Simon), eller andre i ledelsen (Bo, Rasmus, Mikkel)
 • Andet påfaldende

Hvordan søger du?

For at få muligheden for et internship i HTML24, send da din ansøgning og CV til info@html24.net. Send desuden gerne et eksempel på tidligere marketingrelateret arbejde (skole eller job) som du har kreeret (Vis mig din kreativitet 😉 ).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Her er nogle billeder af teamet og eksempler på tidligere markedsføring 🙂