fb-head-tag-img

Praktikanter søges til rådgivnings- og salgsafdeling hos digitalbureau i København

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Fra Januar/Februar, 2018, tilbyder vi 2 praktikpladser til studerende som ønsker en fremtid indenfor hhv. salg, rådgivning, forretningsudvikling, kundehåndtering og strategi.

Er du interesseret? Så har vi drømmemuligheden til dig!

OBS: Vi har allerede haft flere andre praktikanter. Se mere på vores praktikantside.

Som praktikant i vores rådgivningsafdeling vil du fungere som assistent for vores team. Praktik-perioden er minimum 4 måneder og passer perfekt for studerende fra f.eks. KEA, Århus Tech, CPH Business, Niels Brock eller et andet studie med en 2-årig uddannelse med afsluttende praktik.

Hvad går praktikken ud på?

Formålet med praktikken er, at oplære dig i salg, rådgivning, kundehåndtering, forretningsudvikling og strategi. Vi ser praktikken som en oplagt mulighed for, at oplære nye og ambitiøse personer, således at de kan tiltræde på enten fuldtid eller deltid efter afsluttet praktikforløb. Vi er derfor som udgangspunkt kun interesseret i praktikanter, som er interesserede i en karriere hos et digitalbureau.

Som vores nye praktikant vil du bl.a. arbejde med følgende:

 • Dialog med kunder
 • Specificering af opgaver (Hvad skaber opgaven af værdi for kunden?)
 • Tilbudsgivning
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Forretningsudvikling
 • Analyse af kunders forretningsmæssige situation og marked

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe vores team af sælgere/rådgivere med de opgaver de vurderer du kan varetage. Du vil altså blive trænet i salg, teknologi, rådgivning, forretningsgange, drift og økonomi. HTML24 er en særdeles veldrevet forretning med mange spændende kunder som BUPL, L’Oreal, DR Koncerthuset og mange flere. Disse vil du komme til at arbejde med.

En typisk opgave du vil skulle hjælpe til med vil f.eks. være at bistå resten af teamet i salgsprocessen af en systemintegration mellem en webshop og et økonomisystem (ERP-løsning).

Eftersom HTML24 lever af at udvikle værdiskabende digitale løsninger forventer vi derfor at du har kendskab eller som minimum interesse indenfor et par af følgende teknologier, platforme og emner.

 1. Frameworks som Porters Five Forces, SWOT, PEST.
 2. Koncepter bag online marketing
 3. Programmeringssprog som PHP, C#, Symfony, HTML, CSS og .NET
 4. CMS’er som WordPress, Umbraco, Magento, Drupal og Sitecore
 5. Økonomisystemer som Microsoft Dynamics Nav, Ax, C5, e-conomic og Dinero

Vi forventer ikke at du er programmør, økonom, eller ekspert i kode, men det er vigtigt for os, at du har en interesse for det digitale og ikke mindst forretningsoptimering. Vi skal nok oplære dig i hvordan de forskellige systemer, frameworks og teknologier kan hjælpe vores kunder.

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar, at vores kunder får en fantastisk service og oplever, at vi hjælper dem videre med deres digitale udfordringer. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne. I fællesskab med resten af teamet, naturligvis.

Hvorfor skal jeg i praktik hos HTML24?

Her er nogle af de god grunde til, at arbejde hos HTML24

 • Rigtig hyggeligt og fedt arbejdsmiljø. Se eksempelvis billeder på vores facebookside –> facebook.com/html24
 • Vi har spændende kunder som Unity, Telia, DONG Energy m.fl. Se vores case-side for mere info.Vi er pisse flinke, hos os er der højt til loftet og uformel tone.
 • Skøn frokostordning.
 • Praktikken kickstarter din karriere. Du kommer med garanti til at lære rigtig meget om salg, rådgivning, forretningsudvikling, kundehåndtering og strategi.

Hvordan er HTML24 at arbejde og være i praktik hos?

Tjek vore praktikside ovre på html24.dk/praktik? Her er der lidt mere info om praktik hos os. Ellers har vi også billeder på siden der fortæller om os – det eventyrlystne digitalbureau.


Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret, og udfordrer ofter hinanden i bordfodbold eller bordtennis, når hjernen lige skal have lidt energi til de næste opgaver. Vi har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er meget velkommen til at kontakte vores Salg- og rådgivningschef, Rasmus Aagaard på mail (info@html24.net) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på info@html24.net.

Gerne hurtigst muligt.