fb-head-tag-img

Specialudvikling til Dynamicweb CMS er populært

Ja – vi leverer faktisk også specialudvikling til Dynamicweb! Html24 har et stærkt brand på HTML/CSS, men det sidste halve år har vi været leveringsdygtige på C# og PHP-udvikling til flere forskellige CMS’er. Vi ser det som en naturlig del af vores kompetencer at kunne leverere plugins og moduler til de CMS’er vi arbejder med – selvfølgelig altid med udgangspunkt i pixelperfect HTML og CSS!

Dynamicweb specialudvikling

Siden vi i html24 begyndte at levere specialudvikling i C# til Dynamicweb CMS, har vi haft hænderne i adskillige moduler og fixes til systemet. Faktisk arbejder vi så meget med specialudvikling af såkaldte custom-moduler at vi har bare de sidste 3 måneder har udviklet en god portion moduler. Se listen herunder.

Moduler vi har udviklet de sidste 3 måneder

  • Dynamicweb bookingmodul
  • GLS pakkeservice Integration
  • Avanceret distribution af beskeder via nyhedsmodul og e-mails
  • Simpel CSV baseret produktimport
  • Avanceret CSV baseret produktimport med varianter
  • Nyt interface til opdatering af styklister
  • Integration mellem ERP og Dynamicweb eCommerce (Både live og med daglig synkronisering)

Hvordan ser fremtiden ud for Dynamicweb specialudvikling?

Vi har haft vores udfordringer med Dynamicwebs API, men der sker uden tvivl en masse på det område – og vi ser meget frem til Dynamicwebs ændringer når de opdaterer API’et til version 8 af Dynamicweb. Det er helt tydeligt at Dynamicweb bevæger sig meget i en retning i markedet der peger mod eCommerce/webshops. Derfor bliver der de næste år brug for nogle ordentlige integrationer mellem Dynamicweb eCommerce og forskellige ERP-systemer.

Integrationer er det nye!

Vi har flere forskellige integrationer klar allerede nu, og vi fortsætter med at udvikle integrationer det næste lange stykke tid. Kontakt os hvis der er behov for at snakke mere om integrationer eller specialudivkling til Dynamicweb. For nyligt har vi skrevet en artikel om integration mellem ERP og Dynamicweb eCommerce, som du kan læse hvis du savner inspiration. Find den her!

Du er også velkommen til at skrive til Emil Højbjerg (eh@html24.dk) eller Bo Møller (bm@html24.dk) – fremfor at bruge kontaktformularen her på sitet.