fb-head-tag-img

Sælger du på nettet? Optimér nu for f****n processerne i din forretning!

Hej! Og tak fordi du læser på HTML24-bloggen. Vi er (i al arrogance) super skarpe til at programmere og vi har leveret løsninger til et hav af store danske og internationale brands. For nyligt har vi f.eks. lanceret groenkoncert.dk sammen med de dygtige folk fra People Group.

Når man laver mange webprojekter (Og det gør vi!) bliver man faktisk ret god til at forstå hvordan sådan noget skal skrues sammen. Når man så på samme tid administrerer en forretning som selv kører ret godt (Og ja – vi tjener gode penge i HTML24) og i øvrigt rådgiver adskillige bureauer og slutkunder om hvordan en webforretning skal køres så bliver man også ret skarp til online forretning.

Og hvor vil jeg så hen med alt det her blær? Det er faktisk ret simpelt. Jeg vil sælge dig noget som du ikke kan undvære. Jeg vil nemlig sælge dig en integration mellem din webshop og dit bagvedliggende ERP system (Som du jo selvfølgelig har?). Først lidt mere forklaring dog.

Der er ikke noget quickfix!

Vi laver rigtig mange online kampagner, websites, webshops, apps og integrationer. Fælles for alle projekterne er at de projekter der får størst succes for kunderne over tid – er dem hvor projektet er integreret med den øvrige forretning. Både strategisk og teknisk. Den slags kræver at man tænker over tingene – og det kræver at man bruger energi på at finde ud af hvad man vil med sit webprojekt. Det koster penge.

Eksempler.

 • En kampagne bør være integreret med virksomhedens CRM så leads automatisk opsamles af virksomheden.
 • En webshop bør være integreret med virksomhedens ERP. F.eks. Navision, Axapta eller C5.

Det er jo egentlig ret simpelt – men desværre synes folk ofte at en gennemtænkt løsning er en alt for dyr løsning. Markedet for web er presset i Danmark da mange cowboys derude drømmer om “bare lige at få lavet det nye Facebook” for 5.000 kr. eller f.eks. “bare lige få et WordPress site” til 2.500 kr. “Det kan da ikke tage mere end en time kan det?”.

Jo. Det kan det. Og det betaler sig.

Stop med at tænke priser i absolutte tal. Tænk over den værdi det giver dig og din forretning. Hvis du køber en Ferrari som normalvis koster 5.000.000 DKK men du får den til 1.000.000 DKK så er 1.000.000 DKK stadig mange penge – men relativt set er det ufatteligt billigt. Du gør en fuc***g god forretning!

Optimér din forretning – det betaler sig!

Så hvordan bør man gøre når man skal have et webprojekt?

Først og fremmest bør man tænke over hvad man vil opnå. Et website, et leadtool, en webshop eller et andet webprojekt skal være en del af en forretning. Det er ikke “bare et website” i 2013, 2014 eller for den sags skyld i 2015. Et website skal være en integreret del af forretningen. Det betyder også at du bør gøre som alle andre dygtige erhvervsledere – nemlig optimere din profit og minimere dine omkostninger long-term.

Hvordan gør man så det?

Man integrerer sin webshop med sit ERP system. Længere er den ikke. Her er de gode grunde.

 • Du sparer tid på manuelle transaktioner
 • Kunden kan få en faktura med det samme
 • Bogholderiet stemmer altid
 • Der sker ikke “menneskelige fejl”
 • Du har styr på din virksomheds bus-faktor
 • Du kan skalere forrretningen online
 • Du har KPI’er som kan følges via dit ERP/bogholderi

(Gode) grunde til at lade være med at integrere ERP og webshop

 • Du vil helst ikke vækste
 • Du synes det er sjovt at være dårlig til forretning
 • Du er lidt ligeglad med hvordan din webshop skalerer

Skal vi snakke? Vi kan hjælpe med en AX integration, en NAV integration eller en C5 integration hvis du ringer i dag! Nummeret er 4241 6160 🙂