fb-head-tag-img

Opråb fra Bo Møller: Her er 4 alvorlige fejl hos bureauer og konsulenthuse

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

For mig handler mit arbejde om udfordringer og opdagelser. Jeg elsker at spille matador. Jeg elsker at udfordre mig selv. Jeg elsker at levere resultater. Både for min virksomhed, mine kunder og mine samarbejdspartnere. Det er helt fint med mig, at andre virksomheder og mennesker har andre mål. Jeg synes bare det er naivt at drive virksomhed uden at tænke i resultater.

Profit er vigtigt en nødvendighed.

Sådan skriver Bo Møller på LinkedIn Pulse i sit indlæg Her er 4 fejl som koster millioner af kroner for bureau- og konsulentdirektører i Danmark.

Klik over på LinkedIn for at læse indlægget.

Bo Møller er adm. direktør i HTML24 og medstifter af bl.a. Terapeut Booking (Klinik og bookingsystem), ResOS.com (Bookingsystem til restauranter) og eatie.dk (Book restaurant online). Bo administrerer sine investeringer som investor og business angel via Winther Møller Operations.