fb-head-tag-img

Winther Møller Operations

Hvordan frigiver jeg mere af min egen tid til nye investeringer?

Konkret har jeg længe arbejdet med marketing på tværs af mine virksomheder. Helt konkret har jeg arbejdet med Facebook ads, Bing ads, Google ads, content-marketing, e-mail automation og en håndfuld andre marketing-discipliner.

Alt arbejdet har foregået for Eatie, resOS, Twentyfour, Terapeut Booking, Triptale og 24Labs.

Se videoen i dette LinkedIn opslag

Desværre har der været alt for mange opgaver på mit bord (eller også er jeg bare for langsom). Faktum er i hvertfald, at jeg er blevet lidt en flaskehals for marketing-arbejde. Det har så resulteret i, at jeg nu har bygget et marketingbureau som arbejder på tværs af mine firmaer og projekter.

Firmaet hedder Winther Møller Operations og jeg har allerede selv været ansat dér i cirka et årstid. Det kommer ikke rigtig til at ændre noget for de enkelte firmaer, andet end at der fra 1. august 2020 findes et marketingbureau som står til tjeneste for dem alle.

Drømmen er, at de enkelte firmaer skal have deres egne afdelinger som håndterer alt dette, men nogle af funktionerne er smartere at samle. Derfor har jeg så gjort det nu.

-Bo Møller Stifter og adm. Direktør i Twentyfour


Er du nysgerrig på hvad Twentyfour arbejder med, så kontakt Rasmus Aagaard, Head of Account Management & Partner på ras@twentyfour.dk og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Bo Møller og Twentyfour har i mange år arbejdet med it-løsninger og deler gerne ud af viden og erfaring.

Hold dig opdateret og følg Bo Møller på LinkedIn