fb-head-tag-img

Html24 har ét års fødselsdag!

Html24 startede officielt den 1. januar 2010 i Københavns sydhavnskvarter som en enkeltmandsvirksomhed af mig – Bo Møller. I det sidste år er virksomheden vokset og vi servicerer nu en god sjat danske reklame og web-virksomheder. De fleste kunder er tilfredse, og vi gør hvad vi kan for at sørge for at det bliver sådan med alle vi arbejder sammen med! Det lyder nok som en kliché, men vi plejer selv at kalde det en jysk indstilling til tingene 🙂

Vi har en plan!

Vi har en plan!

Vi skal bruge Notepad++, nogle skrivebord, 6 computere og en or’nlig kaffemaskine!

Html24 er ikke et webbureau, men en specialiseret produktionsvirksomhed der arbejder som underleverandør. Det har været strategien fra start, og er det stadig.

Vi har i 2010 fået et sted mellem 50 og 100 webvirksomheder som kunder/samarbejdspartnere, hvilket betyder at vi kan fokusere på at levere et fantastisk produkt til slutbrugeren fremfor at bruge tid på salg, markedsføring og snak.

Men men men – er det ikke farligt?!

Det er svært at være den bedste til alting, så vi har besluttet os for at satse på ét marked. Vi ved ikke om det vil give mening for evigt, men som det ser ud nu holder planen!

Men hvad med de internationale spillere. Er der ikke trusler fra psd2html.com og andre virksomheder internationalt? Og hvordan med de forskellige CMS’er der arbejdes med i html24? Hvad nu hvis branchen ændrer sig og kompetencerne ik’ længere findes i butikken?

Hold nu kæft for fa’en, det skiiiide godt!

Forestil dig temaet til Olsenbanden mens du læser videre. Hvis du ik’ kan nøjes med at forestille dig det, så lyt med her: Temaet til Olsenbanden.

Faktisk har vi ikke rigtig haft tid til at lave markedsundersøgelser i html24 (Ja, nu ved jeg at nogen nok gi’r mig klø!), men det lader til at vi i slutningen af 2010 har fået slået vores navn fast som en af Danmarks førende underleverandører af HTML/CSS og webprogrammering. Not bad, if you ask me!

Vi oplever ikke konkurrencen fra internationale html-firmaer som f.eks. psd2html.com som en trussel for vores eksistens. Faktisk har vi ved flere lejligheder haft fin mulighed for at arbejde videre med projekter leveret af vores internationale kolleger.

Skide godt!

Hva’ er det så for noget i har lavet i 2010 i html24?

Vi har bl.a. leveret både store og små projekter for brands som Nordisk Film TV, Tøj Eksperten og Bezzerwizzer. Vi har et fast (og rigtig godt!) samarbejde med en del webvirksomheder i Danmark. Herunder bl.a. Enten Eller A/S, Kompagniet A/S, Plastiik.com, Vestjysk Marketing, DejligLama, Cool Gray, Form Agenda og Innovisio. Og det sætter vi pris på folkens!

Udover de samarbejdspartnere vi leverer HTML/CSS og rådgivning til, arbejder vi sammen med flere spillere på det danske webmarked. En af de vigtige i den sammenhæng er Dynamicweb Software A/S! En del af vores kunder bruger Dynamicweb CMS, og derfor er det vigtigt for html24 at være med til at påvirke udviklingen og i øvrigt få de seneste opdateringer omkring ændringer i CMS’et.

Alt i alt har 2010 været et skide godt år, og vi satser på at det bli’r endnu bedre i 2011!