fb-head-tag-img

Et kæmpe shoutout og personlige anbefalinger

Vi mennesker er ofte hurtige til at råbe op, når vi er utilfredse. Det kommer jeg desværre selv til en gang imellem, og det gør du måske også.

Men nu skal det handle om det omvendte – her er en liste af virksomheder, som jeg, og mine kolleger, elsker at arbejde sammen med.

God fornøjelse.

Bureauer med stærk design og UX profil

Mensch – Vi arbejder lige nu med Mensch på et sindssygt spændende projekt. At implementere deres design er en hård nød at knække og tvinger os til virkelig at nytænke.

THINK – Det digitale bureau THINK har arbejdet med os i forbindelse med en lang række projekter. Flere af projekterne har krævet et meget tæt samarbejde mellem os og slutkunden. Herunder for BUPL, Telia og DHF. For vores fælles kunde, DR Koncerthuset, har over en længere periode haft et samarbejde med både THINK og OneMarketing. THINK står for alle de super flotte designs og for UX, OneMarketing står for den online marketing profil, og Twentyfour (Tidl. HTML24) står for den tekniske implementering af THINK og OneMarketings komplekse designs og marketing.

AM – På flere af vores større opgaver har vi arbejdet tæt sammen med AM. Bl.a. for Grønlands Rejsebureau, Destination Bornholm og Rigsarkivets Stamtraet.dk. AM er super skarpe på design og har kreeret nogle utroligt flotte og brugervenlige online universer.

Gode online marketing bureauer

Obsidian – Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem os og Obsidian går flere år tilbage. I gamle dage mødtes vi endda til fodboldopgør nogle gange. De er omtrent lige så gode til digital marketing, som de er dårlige til fodbold. (Undskyld, Halfdan). Gode tider!

SavvyRevenue – I vores kontorfællesskab, 24labs, huser vi B2C Google Ads eksperterne. Savvy er er ikke blot professionelle og altid på forkant med det nyeste inden for Google Ads, de er også både morsomme og til tider lidt flabede. De mener i hvert fald selv, at de er forkerte for 90% af markedet.

s360 – Et kæmpe shoutout til Javor fra s360. Vi har arbejdet med dem på den gode side af et år, og vi er enormt glade for dem. De sørger for, at der altid er styr på vores Google ads. Tusind tak, Javor! 🙂

OneMarketing – På vores fælles projekt for DR Koncerthuset har vi, ved at integrere DR Koncerthusets website med OneMarketings platform, skabt mulighed for at præsentere brugertilpasset indhold til den enkelte besøgende.

Dygtige økonomifolk og jurister

Baltic Assist – Efter mange år hos et af de større (og exceptionelt dyre) regnskabsselskaber, skiftede vi til Baltic Assist. Et valg vi ikke er kede af. Det litauiske regnskabsselskab har været ovenud dygtige. Vi sender vores varmeste anbefalinger.

Ekstern CFO – Over det seneste års tid har vi brugt danske Ekstern CFO. Den eksterne CFO hedder Louise Gravgaard, og hun har været controller på vores regnskab. Hun gør et fantastisk stykke arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Seje advokater

Vi sender vores varmeste anbefalinger til Lise Moth fra Moth Advokatfirma og til teamet hos Vivolex.

Catere, mad & vin

Frokostkonsulenten & Allehånde catering – Hvor mange catere har du været igennem?
Af en eller anden grund har vi været igennem en hel del. Langt størstedelen leverede tørt, uinspireret, smagsløst mad (som dog havde lidt hår og plastikstykker i, hvis man var rigtig heldig), ofte forsinket og nogle gange aflyst. Bøvl med det ene og det andet. Alene de sidste 3 år, har vi været igennem i omegnen af seks -syv forskellige catere.

Men endelig har vi, gennem Rune fra Frokostkonsulenten, fundet en cateren Allehånde, som vi er glade for. Dem har vi haft i et års tid, og det er klart de bedste, vi indtil nu har haft.

Så et kæmpe shoutout til Frokostkonsulenten og Allehånde!

Kaffeimperiet – I langt størstedelen af virksomheder er kaffen vigtig, men kaffen er fuldstændig essentiel og uundværlig i en IT-virksomhed. Vi var tæt på et mytteri, den éne gang vi løb tør for kaffe. Vi er en kaffetørstig flok.
Derfor er vi super glade for at have Kaffeimperiet som vores leverandør. Ugentligt fortærer etagen omkring 120 liter kaffe. Før kørte vi med kommunens favorit, BKI, men vi fik et godt tilbud på en langt bedre kaffe fra Kaffeimperiet. Den smager bedre, er i samme prisklasse og leveres til bygningen – og der har ingen bøvl være med dem. De kan varmt anbefales.

Hosting & hastighedsoptimering

Curanet – Curanet har været vores hosting provider i årevis. De har fantastisk god service og er altid klar til at hjælpe, når der er brug for det. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Curanet.

LiteSpeed – LiteSpeed er ene webserver udbyder, som producerer et af de førende plug-ins til hastighedsoptimering på websites. Vi har ved flere lejligheder arbejdet tæt sammen med LiteSpeed, hvor vi deltager i udviklingen af plug-in’et. Missionen er at finde smarte måder, hvorpå man kan optimere websites, for at opnå den bedste score på Googles Pagespeed Insights.