fb-head-tag-img

Vi søger: Digital rådgiver med projektleder-evner og forretningsforståelse

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi er i kæmpe vækst og har brug for en ekstra digital rådgiver til vores team på 5 mand i projektledelsen/rådgiver-afdelingen.

Er du god til mennesker, har overblik, kan lukke en handel, har styr på excel og kan holde hovedet koldt i travle situationer? Så læs med her! Vi har nemlig drømmejobbet til dig! Til gengæld har vi en forventning om at du er knivskarp i situationer med mange bolde i luften. Du vil skulle jonglere med mange projekter og kunder på samme tid og du skal kunne håndtere pressede og travle situationer.

Hvad går jobbet ud på?

Vores nye digital rådgivers primære opgaver bliver at hjælpe og udfordre vores kunder, således at de gennem digitalisering og online processoptimering optimerer deres forretning.

Du vil bl.a. skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt med kunder
 • Specificering af opgaver
 • Tilbudsgivning
 • Projektledelse
 • Koordinering af ressourcer og medarbejdere
 • Rådgivning om forretning og digitalisering
 • Rådgivning om proces sammen med en rådgiver
 • Teknisk problemløsning sammen med udviklere og alene

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for at alle leverancer leveres til tiden og med høj kvalitet. Derudover skal du sørge for at dine kunder får en fantastisk service og oplever, at vi hjælper dem videre med deres digitale udfordringer. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode ledelsesevner og struktur. Du vil have en enormt vigtig rolle i HTML24, da du skal sørge for både salg og projektledelse. To af de absolut vigtigste elementer i successen for HTML24. Du vil have meget ansvar og være en vigtig medarbejder for HTML24.

Det er vigtigt, at vores nye digital rådgiver er god til at lytte og formulere sig godt, kort og forståeligt både mundtligt og på skrift – også på engelsk. Kort sagt skal du være en god ambassadør for HTML24.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 5 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til mere end 300 web- og reklamebureauer samt store virksomheder. Vores primære kunder er bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi knap 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.
 • Udvikling af systemer til håndtering af interne forretningsprocesser.

Hvad forventer i så af mig?

Du har f.eks. en relevant mellemlang eller lang videregående Tech/IT/økonomi-orienteret uddannelse (HA, cand.merc, Informationsvidenskab, Digital design eller lignende), og det vil være en klar fordel, hvis du for eksempel har bureauerfaring. Du kan også have arbejdet som eksempelvis projektkoordinator, projektleder, account manager eller i en lignende koordinerende og ledende eller sælgende rolle.

Du har måske arbejdet direkte med kode/programmering, eller som minimum har du en rigtig god forståelse for den type værktøjer, vi arbejder med hos HTML24, og du har erfaring med brug af CMS, CRM, ERP-systemer og apps. Det er ikke et krav at du kan programmere, men vi forventer at du kender til tekniske muligheder og er med på beatet ifht. den teknologiske udvikling.

Som person er du engageret og skaber tillid ved den måde, du omgås andre mennesker, både over for vore kunder og indadtil i forhold til dine kolleger.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en lækker telefon, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. Juni 2015.