fb-head-tag-img

Detaljeorienteret og erfaren projektleder søges til HTML24

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi er i kæmpe vækst og har brug for en ekstra projektleder til vores team på 5 mand i projektledelsen.

Er du god til excel, elsker detaljer og kan holde hovedet koldt i travle situationer? Så læs med her! Vi har nemlig drømmejobbet til dig! Til gengæld har vi en forventning om at du er knivskarp i situationer med mange bolde i luften. Du vil skulle jonglere med mange projekter på samme tid og du skal kunne håndtere pressede og travle situationer.

Hvad går jobbet ud på?

Vores nye projektleder spiller en central rolle i processen fra opstart af projekter frem imod levering til kunden. I de fleste tilfælde vil din rolle være at overtage projekter efter en rådgiver har fået defineret et projekt sammen med en kunde. Du vil både overtage kundekontakt og ledelse af projektet. Der vil dog også være en del opgaver, hvor du selv kører dialogen helt fra start.

Du vil bl.a. skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt med kunder
 • Specificering af opgaver
 • Tilbudsgivning
 • Projektledelse
 • Koordinering af ressourcer og medarbejdere
 • Rådgivning om proces sammen med en rådgiver
 • Teknisk problemløsning sammen med udviklere og alene

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for at alle leverancer leveres til tiden og med høj kvalitet. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode ledelsesevner, struktur og en høj tærskel for stress. Du vil have en enormt vigtig rolle i HTML24, da du skal sørge for både mersalg og projektkoordinering. To af de absolut vigtigste elementer i successen for HTML24.

Det er vigtigt, at vores nye projektleder er god til at lytte og formulere sig godt, kort og forståeligt både mundtligt og på skrift – også på engelsk. Kort sagt skal du være en god ambassadør for HTML24.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 4 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til mere end 300 web- og reklamebureauer i Skandinavien. Vores primære kunder er netop bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi knap 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic, og vi lægger stor vægt på at levere, det vi lover, til den dato vi har lovet. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.

Hvad forventer i så af mig?

Du har f.eks. en relevant mellemlang eller lang videregående Tech/IT/økonomi-orienteret uddannelse (HA, cand.merc, Informationsvidenskab, Digital design eller lignende), og det vil være en klar fordel, hvis du for eksempel har bureauerfaring. Du kan også have arbejdet som eksempelvis projektkoordinator, projektleder eller i en lignende koordinerende og ledende rolle.

Du har måske arbejdet direkte med kode/programmering, eller som minimum har du en rigtig god forståelse for den type værktøjer, vi arbejder med hos HTML24, og du har erfaring med brug af CMS, CRM, ERP-systemer og apps.

Som person er du engageret og skaber tillid ved den måde, du omgås andre mennesker, både over for vore kunder og indadtil i forhold til dine kolleger.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en lækker telefon, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. November 2014.