fb-head-tag-img

Bliv Senior Technical Project Manager hos HTML24

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi er i kæmpe vækst og har brug for en erfaren teknisk projektleder til vores team på 5 mand i projektledelsen. Du har måske en cand.it, cand.merc eller en baggrund som webudvikler og nogle års erfaring som projektleder. Det kan også være du har været iværksætter eller arbejdet på bureau i nogle år.

Hvad går jobbet ud på?

Vores nye tekniske projektleder spiller en central rolle i processen fra den første kundekontakt frem imod levering til kunden.

Du vil bl.a. skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt med kunder
 • Specificering af opgaver
 • Tilbudsgivning
 • Projektledelse
 • Salg til bureauer og IT-virksomheder
 • Rådgivning om web og digital
 • Teknisk problemløsning sammen med udviklere og alene
 • Rådgivning omkring integrationsprojekter og arkitektur
 • Salg af tekniske projekter

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for omsætning i HTML24 samt sikre, at vi altid leverer kvalitet og har glade kunder, som fortsætter med at handle med os.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode ledelsesevner, struktur og en kickass attitude. Du vil have en enormt vigtig rolle i HTML24, da du skal sørge for både salg og projektledelse. To af de absolut vigtigste elementer i successen for HTML24.

Det er vigtigt, at vores nye tekniske projektleder er god til at lytte og formulere sig godt, kort og forståeligt både mundtligt og på skrift – også på engelsk. Kort sagt skal du være en god ambassadør for HTML24.

Det er vigtigt at du har teknisk kendskab og kan rådgive om f.eks. trends indenfor webbranchen, mobilbranchen eller lignende. Det er herudover vigtigt at du forstår forretning og virkelig kan hjælpe vores kunder med at vækste deres forretninger gennem digitale projekter.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 4 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til mere end 300 web- og reklamebureauer i Skandinavien. Vores primære kunder er netop bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi knap 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic, og vi lægger stor vægt på at levere, det vi lover, til den dato vi har lovet. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.

Hvad forventer i så af mig?

Du har f.eks. en relevant mellemlang eller lang videregående Tech/IT/økonomi-orienteret uddannelse (HA, cand.merc, Informationsvidenskab, Digital design eller lignende), og det vil være en klar fordel, hvis du for eksempel har bureauerfaring. Du kan også have arbejdet som eksempelvis produktchef, key account manager, projektleder, senior udvikler eller tilsvarende.

Du har måske arbejdet direkte med kode/programmering, eller som minimum har du en rigtig god forståelse for den type værktøjer, vi arbejder med hos HTML24, og du har erfaring med brug af CMS, CRM, ERP-systemer og apps.

En del af din rolle som digital rådgiver er at medvirke til den strategiske udvikling af HTML24. Derfor er helikopterevne og evne til strategisk analyse og udvikling af vores salg, projektledelse og interne organisering et væsentligt styrkeområde for vores nye digitale rådgiver.

Som person er du udadvendt, engageret og skaber tillid ved den måde, du omgås andre mennesker, både over for vore kunder og indadtil i forhold til dine kolleger.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en lækker telefon, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. februar 2014.