fb-head-tag-img

Aagaard talks – Vi savner vores kollegaer!

Læs hvad Rasmus Aagaard siger:

I sidste uge kunne Mikkel, Bo og jeg ikke holde det ud længere – vi savner alle vores dejlige medarbejdere og kollegaer helt vildt. ????????‍♂️????

https://youtu.be/i7l7N85MBa8Som leder føles det altså virkeligt mærkeligt ikke at kunne være der irl og give sine hårdtarbejdende medarbejdere et klap på skulderen, en high-five eller en stor bjørnekrammer når de dag ud og dag ind knokler for vores lille biks, især i denne tid hvor de også skal sidde alene uden deres venner, familie og kollegaer! Det hele går dog nok. ????

Vi besluttede dog at vores folk havde fortjent en påskønnelse for deres hårde arbejde! Så vi lavede en lille goodiebag, med lidt kaffe, påskeæg m.m. ????????☕️

???? Ingen gave uden et kort, så jeg startede produktionen op af håndskrevne hilsner, med hjælp fra min søn Benjamin, der fik et godt afbræk fra iPad’en samtidig med at vi fik peppet vores hilsen op med friske forårsfarver og Pokemon tegninger! ????

Mikkel startede bilen og kørte ud til alle mand inden for rækkevidde og leverede personligt gaverne til alle mand. (På behørig afstand naturligvis). Dem fra vores team der ikke fysisk sidder i DK, blev selvfølgelig ikke snydt, de fik et billede af en speciel tegning samt et gavekort. ????

Vi er skide stolte af jer alle sammen Team Twentyfour – tak for at i knokler for os! I er de bedste! ????????❤️ – Rasmus