fb-head-tag-img

2 x Studiejob: Kan du programmere Java, C#, PHP eller lignende? Få studiejob hos HTML24!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Har du flair for programmering? Er du glad for teknik? Betragter du dig selv som en problemløser? Så er det måske dig vi mangler hos HTML24!

Bliv systemudvikler hos HTML24!

Vi forestiller os at du f.eks. læser datamatiker, datalogi, softwareudvikling, matematik, eller måske et andet teknisk fag på en uddannelse i Københavnsområdet. Typisk får vi mange ansøgninger fra studerende på DTU, KU og KEA. Det er naturligvis helt OK, hvis ikke du studerer på en af de institutioner. Vi forventer dog at du har kendskab til et par af følgende teknologier (Ikke nødvendigvis alle).

 1. PHP
 2. Symfony
 3. C#
 4. .NET
 5. WordPress
 6. Umbraco
 7. Magento
 8. Apache
 9. Litespeed
 10. HTML/CSS
 11. Javascript

Mange af vores medarbejdere har tidligere arbejdet med f.eks. Java, C++ eller andre programmeringssprog og har hurtigt kunne tilpasse sig vores platforme.

Hvad går jobbet ud på?

Du vil komme til at arbejde på projekter for alle vores kunder. Herunder bl.a. DONG Energy, Telia, Grøn Koncert og mange flere. Herudover vil du blive en del af udviklingsteamet som står bag vores integrationsplatform KOEBT. Platformen håndterer udvekslking af data mellem bl.a. bogholderi-systemer og webshops. Sidst, men ikke mindst, vil du komme til at arbejde med løbende opdatering af WordPress- og Umbraco-websites.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere, som i fællesskab leverer alt kode til vores kunder. Vi arbejder ofte under pres og skal levere forretningskritiske løsninger på rekord tid, så det er meget vigtigt du har det fint med stramme deadlines og at tænke ud af boksen når der skal løses problemer. Vi forventer du har kendskab til designmønstre, performanceoptimering, git, flere programmeringssprog, flere CMS’er, mobiloptimerede websites og tendenser på web.

Hvordan er arbejdsforhold og løn?

Du vil blive ansat som timelønnet medarbejder, med mulighed for at blive fastansat når du er færdig på dit studie. Lønnen er efter kvalifikationer. Det kan variere mellem 120 og 160 kr. pr. time og afhænger 100% af dine kompetencer.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemme, på kontoret og på alle mulige andre måder, afhængig af hvad der passer i dine studie- og arbejdsplaner.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 15. Oktober 2015.