fb-head-tag-img

2 simple tips til at få mere fritid

Der er typisk mange ting man som iværksætter, freelancer, virksomhedsejer eller chef/projektleder gerne vil bruge sin tid på, udover at arbejde. Det er bare ikke altid lige nemt at få tid til det hele. Min liste ser nogenlunde således ud (Udover arbejde):

  • Hygge med familie
  • Være sammen med venner
  • Se Tour de France/Fodbold VM/Superliga-fodbold
  • Løbe/Cykle
  • Besøge fitnesscentret
  • Rejse

Desværre ved jeg at der skal laves SEO (Og kedsommelig linkbuilding!), snakkes telefon, og mange andre ting jeg egentlig ikke er så interesseret i at bruge min tid på. Det hænder også at jeg er syg (Selvom det efterhånden er sjældent!). Faktisk vil jeg absolut helst bruge min tid på enten at udvikle html24 og pleje eksisterende kunder eller en af de ikke arbejdsrelaterede ting jeg nævnte i listen. Uden yderligere introduktion – mine to tips til at få mere fritid!

1: Gør dig selv erstattelig

Sørg for at der altid er en der kan overtage dit arbejde hvis du er syg, eller når solen skinner og du bare skal ned til stranden med det samme. Det giver dig frihed til at bruge din tid på det der er vigtigt for dig i nuet – og det giver dig plads til pludselig at sidde fast i en kø på motervejen eller i en lufthavn et sted langt væk.

2: Outsource de arbejdsopgaver du ikke brænder for

Jeg bryder mig bestemt ikke om eksempelvis linkbuilding eller f.eks. grafisk design. Ikke at jeg ikke interesserer mig for emnerne – for det gør jeg – men jeg skal ikke bruge min tid på at lave designs eller bygge links til et website. Jeg mister hurtigt motivationen og det tager alt for lang tid at komme i mål. Kunder i html24 er typisk virksomheder eller iværksættere der kender til vigtigheden af at outsource arbejde. De vil ikke bruge tiden på crossbrowser fejl og implementering af valid HTML. Det lader de os om, for at fokusere på vigtige dele i deres webbusiness.

Held og lykke med din forretning! Kontakt endelig mig på bm@html24.dk, hvis du er interesseret i at snakke videre.